Rugbyballen accessoires

Rugbyballen accessoires

Accessoires nodig voor je rugbybal? Je hebt je bal, maar je hebt er spullen bij nodig. Decathlon en Offload hebben de juiste accessoires voor je. Hier vind je een pompje, een net om ballen in de bewaren, maar ook je kicking tees én kleine goalposts om je fieldgoals te oefenen!

Accessoires nodig voor je rugbybal? Je hebt je bal, check, maar hebt er spullen bij nodig. Decathlon en Kipsta hebben de juiste rugbybal accessoires voor je. Hier vind je een pompje, een net om ballen in te bewaren, maar ook je kicking tees én een kleine goalpost om je fieldgoals te oefenen? Klik hier voor rugbyballen. Ergens anders op de site vind je ons rugby materiaal en andere accessoires.

Terug naar artikelen
Maat
Merk
Kleur
Prijscategorie
9 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 2807 reviews

  Waarvoor dient een kicking tee?

  Bij rugby gebruik je een kicking tee om fieldgoals te schoppen. Na een penalty kunnen teams een bal tussen de goalposts schoppen, om zo drie punten voor hun team te verdienen. Het idee van een kicking tee, is dat de bal enigszins van de grond is. Kickers kunnen zo optimale kracht op de bal uitoefenen en zo ver- en precies mogelijk schoppen.

  Wat zijn de officiële afmetingen van rugby goalposts?

  De officiële afmetingen zijn als volgt: De twee palen van de goalposts liggen 5.6 meter uit elkaar en zijn minimaal 3.4 meter hoog, vanaf de lat. De 'lat'van de goalposts ligt op een hoogte van drie meter. De goalposts die Decathlon verkoopt zijn een kleinere versie, voor thuisgebruik: Deze is 2.50 meter hoog, 104 centimeter breed en de lat ligt op 110 centimeter.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen