Rugby lichaamsprotectie

Rugby lichaamsprotectie

Bescherm je lichaam voor de impact van tackles met shoulder pads of padded shorts. Decathlon en Offload ontwierpen lichaamsprotectie in de vorm van shoulder pads en padded shorts voor rugby, zodat jij zonder na te denken een tackle of scrum aan kan. De compressie in de beschermende shirts en shorts zorgt ervoor dat je lichaam zo efficiënt mogelijk beweegt. De padding in de shirts en onderbroekjes beschermt zo goed mogelijk tegen kneuzingen en pijntjes. Bekijk ook eens onze normale rugbykleding die je over deze beschermende kleding draagt. Bekijk natuurlijk ook de rugbyschoenen. Op zoek naar nog meer ondersteuning of bescherming tijdens het spelen, bekijk dan onze =braces en sporttape.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
‪SPORTIEF NIVEAU‬
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.6/5 Op basis van 273 reviews

Veilig Rugby'en

Spelers veilig laten rugby’en: Dat is dé grote missie van Offload, het rugbymerk van Decathlon. Waar dan ook ter wereld, op welk niveau en wat voor ondergrond dan ook. Rugby moet veilig en leuk zijn.

In samenwerking met spelers als Jonathan Wisniewski en Jean-Marc Doussain ontwerpen we bij Offload voortdurend de beste scrumcaps, bitjes en andere lichaamsprotectie. De club ‘Bourg en Bresse’ test al onze innovaties onder ‘echte’ omstandigheden! Ook voor dames hebben we een testpanel: Lille Metropolitan Rugby Club Villeneuvois (LMRCV) speelt op het hoogste niveau in Frankrijk. Hun veeleisendheid dwingt ons altijd het beste materiaal te ontwikkelen. En dat, altijd tegen de scherpste prijs.

Complete bescherming van het lichaam

Rugby is een contactsport. Om blessures en pijntjes te voorkomen of tot een minimum te beperken, is het belangrijk het lichaam en het hoofd te beschermen. Decathlon en Offload maken daarom verschillende vormen van lichaamsprotectie: Broeken met padding, shirts met schouderprotectie en natuurlijk scrumcaps (rugbyhelmen) en bitjes. Om voor optimaal comfort te zorgen zijn de beschermingen licht en hebben ventilerende mesh stof, om transpiratie af te kunnen voeren.

Rugbybitjes: Verplicht op het veld!

Een rugbybitje biedt bescherming voor de tanden en is de belangrijkste bescherming voor rugby! Het is verplicht vanaf de eerste categorieën bij de jeugd. Voor beginners hebben we zeer betaalbare bitjes. Gevorderde spelers die méér comfort zoeken in hun bitje, kunnen ook bij Decathlon terecht. Modellen in deze series zijn van verschillende componenten gemaakt, zodat ze zich beter vormen en je ze bijna niet voelt zitten.

Sportverzorging

Koude compressieproducten zijn een must have langs het veld, bij trainingen en wedstrijden. Een coolpack of koelspray is, afhankelijk van de klacht, aan te raden zodat je snel weer het veld op kunt. Decathlon raadt iedereen aan bij serieuze blessures een huisarts of fysiotherapeut te bezoeken.