Pilates matten

Pilates matten

Ben je op zoek naar een nieuwe pilates mat om jouw spieren te versterken? Decathlon heeft een ruime keuze aan matten voor pilates, yoga en fitness voor de beste prijs kwaliteit. Kijk eens naar het assortiment yoga matten en fitness matten.
Advies nodig?
Hoe kies ik een pilatesmat?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
30,26 -30%
21,18
29,50 -30%
20,65
24,14 -29%
16,90
99,00
Yogasets Maansopgang
SAMARALI

Yogasets Maansopgang

Verkocht en verstuurd door SAMARALI

23,42 -30%
16,39
49,95
Pilates mat 10mm
REEBOK

Pilates mat 10mm

Verkocht en verstuurd door Buffalo.nl

34,95
Men's Health - Gym Mat
MEN'S HEALTH

Men's Health - Gym Mat

Verkocht en verstuurd door OrangeShop.eu

4.4/5 Op basis van 13247 reviews

Hoe kies je de juiste pilates mat?

Je doet actieve oefeningen of draagt schoenen? Kies voor een matje met beschermlaag. Dat is beter bestand tegen slijtage. Voor revalidatie, pilates of stretchen wil je vooral comfortabel liggen. Gebruik bij voorkeur een dikke mat met een zachte textuur.

Welke oefeningen kan je uitvoeren op een pilates matje?

Samen met gediplomeerde sportcoaches heeft ons ontwerpteam een coachingservice ontwikkeld die je ondersteunt bij je oefeningen. Je vindt op domyos.com tientallen gratis filmpjes met oefeningen.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over pilates matten of gym matten kun je dus terecht bij een van onze verkopers.

Levering van al je spullen

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).