Pilates leggings

Pilates leggings

Ben jij op zoek naar pilates leggings of trainingsbroeken? Decathlon heeft een ruime keuze aan sportbroeken van fijne materialen zoals (biologisch) katoen. Kijk ook eens naar het assortiment fitness leggings voor de intensievere pilates sessies en yoga leggings.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
4.5/5 Op basis van 75491 reviews

Het ontwerp van onze trainingsbroeken voor gym en pilates

Onze trainingsbroeken en leggings collectie voor gym en pilates is ontworpen voor wie regelmatig gematigd intensieve gym- en pilatesoefeningen doet (zachte gym, stretchen, figuurtraining, krachttraining), ideaal om je conditie, figuur en gezondheid te behouden. De ontwerpteams van Domyos streven naar het perfecte evenwicht tussen comfort, warmte en rekbaarheid. Onze modellen worden getest tijdens het gebruik en wij brengen geregeld verbeteringen aan dankzij opmerkingen van onze klanten.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over gym en pilates trainingsbroeken en leggings kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

Levering van al je spullen

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).