Padel racket kinderen

Padel racket kinderen

Wil je een padel racket voor kinderen kopen? In de online padel winkel van Decathlon vind je rackets voor beginnende en gevorderde padelspelers. Decathlon heeft padel kinderrackets van onze eigen padel merken Kuikma en Artengo en van Adidas. Bekijk ook onze padelballen, padelkleding voor dames en onze padeltassen en hoezen.

Advies nodig?
Hoe kies ik een padelracket voor kinderen?
a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
‪SPORTIEF NIVEAU‬
Merk
‪EVENWICHT‬
‪gewicht (in g)‬
‪FOAM TYPE‬
‪surface material‬
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.2/5 Op basis van 101 reviews

PADELRACKET KINDEREN KOPEN

Wil je een padelracket kopen voor jouw kind? Dan adviseren wij om er voor te zorgen dat de maat en het gewicht van het racket aangepast zijn aan de leeftijd en lengte van je kind. Een padelspelertje van jonger dan 8 jaar zal bijvoorbeeld moeten spelen met een racket lichter dan 280 g, terwijl een 11 jarige een padelracket wordt geadiversserd dat ergens tussen de 300 en 310 g weegt.

JUNIOR PADELRACKET BIJ DECATHLON

De padelrackets voor kinderen zijn door de wendbaarheid ideaal voor kinderen die starten met padel. Daarbij zullen junior padelrackets veel controle moeten bieden. Wij verkopen padelrackets voor kinderen van onze eigen merken Artengo en Kuikma en van Addias. De grip van een padelracket voor junioren is korter dan bij een volwassen padelracket. Zorg er daarom ook voor dat je regelmatig de grip van het padelracket van jouw kind controleert. Ontdek hier al onze padelgrips.

TIENER PADELRACKET ADIDAS

Tussen 10 en 16 jaar? Dan schommel je ergens tussen de junior en volwassenen rackets, maar geen van beide categorieën voldoet aan wat jij als tiener nodig hebt. Het METALBONE YOUTH racket van Adidas is zowel qua gewicht als grootte aangepast aan jeugdspelers. Dit betekent dat het even groot is als een racket voor volwassenen, maar toch minder weegt (330-345g).