Padel beschermtape

Padel beschermtape

Wil je je padel racket goed beschermen tegen schade? Dat kun je beschermtape kopen waarmee je de bovenkant van je padel racket beschermt tegen beschadigingen.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Geslacht
Merk
Prijs
3.1/5 Op basis van 214 reviews

PADEL BESCHERMTAPE KOPEN BIJ DECATHLON

Wil je je padelracket beschermen tegen schade? Dan heb je protectie tape voor padel rackets nodig. Deze zorgt voor optimale bescherming tegen eventuele snelle beschadigingen. Je frame / hoofd van je racket wordt beschermd met een lint, dat plakt en daardoor niet verschuifd. Ideaal om het hoofd van je padel racket te beschermen.

ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers, die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over padel beschermtape kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om producten te testen, zodat je precies weet wat je in huis haalt.

LEVERING VAN PADEL PROTECTIE TAPE

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden. Bovendien kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met de Decathlon sportpas).