Heren padelshort

Heren padelshort

Wil je een padel short kopen? Bij Decathlon kun je padel shorts kopen voor heren en jongens. Decathlon biedt bij de padel shorts bijpassende padel shirts en polo's padel shorts hebben we van Bull Padel en onze eigen merken Kuikma en Artengo. Op zoek naar meer padel spullen? Bekijk ook onze collectie padelschoenen, padel rackets en padelballen.

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Maat
Merk
Verwachte levertijd
VERKOPER
Prijs
Kleur
4.6/5 Op basis van 7875 reviews

HEREN PADELSHORTS KOOP JE BIJ DECATHLON. PADELSHORTS VOOR DE BESTE PRIJS

In onze padelshorts winkel is ons doel om de padelspeler ter voorzien van de beste prijs/kwaliteit verhouding. Je vindt het gehele assortiment padelshorts hier. We verkopen onder andere padelshorts voor heren van Bull Padel, Artengo en Kuikma. We verkopen padelshorts voor alle spelniveaus:

Padel short voor expert spelers : Zoals de Padelshort PSH 900 M blauw

Padel short voor ervaren spelers : Como la Padelshort Heren PSH 500 zwart

Padel short voor beginnende spelers : Como el Tennisshort voor heren TSH 100 Dry wit

We hebben dus verschillende soorten shorts voor padelspelers, maar het zijn allemaal shorts met zakken:

Daarnaast vind je een breed scala aan kleuren en uitvoeringen, wij verkopenwitte padel shorts , blauwe padel shorts ,zwarte padel shorts en nog veel meer.

KOOP HEREN PADELSHORTS ONLINE | HEREN PADELSHORTS COLLECTIE 2021|

Bij Decathlon spreken we de belofte uit om de beste heren padelshorts te verkopen tegen de beste prijzen. Ook bieden wij modellen aan van world padel tour shorts van Bull Padel, zoals de Padelshort Bullpadel Vetas blauw welke worddt gebruikt als short door Paquito Navarro op verschillende World Padel Tour toernooien.

Op de markt van merken ziet je op de padelbanen ook Bull Padel shorts, Adidas padel shorts, Wilson padel shorts, Joma padel shorts, Siux padel shorts, Head padelshorts, Nox padel shorts of Nike padel shorts. Maar bij Decathlon hebben we gekozen voor een reeks referentiemodellen en onze exclusieve merken: Kuikma shorts, Artengo shorts en Perfly shorts.

KIES DE JUISTE PADELSHORTS

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat wanneer je je padel short koopt , je kijkt of het een licht gewicht short is, maar ook dat het een stretch short is, een ademende short en ten slotte, dat het zakken heeft om je padelballen in op te bergen gedurende de training of wedstrijd.