Heren padelshirt

Heren padelshirt

Wil je een padel shirt kopen? In de online padel winkel van Decathlon kun je padel shirts kopen voor heren en jongens. Decathlon biedt bij de padel shirts, padel shorts aan. Padel shirts hebben we van Bull Padel en onze eigen merken Kuikma en Artengo. Op zoek naar meer padel spullen? Bekijk ook onze collectie padelschoenen, padel rackets en padelballen.

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Type
Maat
Merk
Verwachte levertijd
VERKOPER
Prijs
Kleur
4.6/5 Op basis van 3822 reviews

KOOP JE HEREN PADEL SHIRT BIJ DECATHLON. PADEL SHIRTS VOOR DE BESTE PRIJS

In onze online winkel voor heren padel shirts en polo's, is ons doel om de padelspeler te voorzien van de beste prijs/kwaliteit verhouding. In onze online padelwinkel vind je het gehele heren padel shirts aanbod en ook padel polo's voor heren. Vind jouw heren padel uitrusting en kies uit een ruim aanbod zoals Kuikma padel t-shirts, Bull Padel t-shirts, en Artengo t-shirts en polos. We hebben ook heren padel shirts voor alle spelniveaus:

Expert padel shirts heren: Zoals T-SHIRT KUIKMA 990

Ervaren padel shirts heren: Zoals T-SHIRT KUIKMA PTS 500

Beginners padel shirts heren:: Zoals POLO ARTENGO DRY 100

HEREN PADEL T-SHIRTS ONLINE KOPEN | HEREN PADEL T-SHIRTS COLLECTIE 2021|

In de markt van heren padel shirts op wereld niveau kan je van veel verschillende merken padel polo's en shirts vinden: Joma padel shirts, Wilson padel shirts, NOX padel shirts, Adidas padel shirts, Lotto padel shirts, Head padel shirts, Puma padel shirts, Stronger padel shirts en nog veel meer.

Bij Decathlon, met de belofte om de bestepadel shirts voor mannen te hebben tegen de beste prijs, vind je modellen zoals Bull Padel shirts voor heren, zoals het shirt van Paquito Navarro de Bullpadel Viani of de Bullpadel Vaupes, geruikt als padelshirt van wereldspeler Maxi Sanchez op de World Padel Tour toernooien. Daarnaast hebben we padelshirts van onze exclusieve merken Kuikma, Artengo en Perfly.

KIES HET JUISTE HEREN PADELSHIRT

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat wanneer je jouw heren padelshirt koopt om padel te spelen, je controleert of het een lichtgewicht padel shirt is, of het een ademend padel shirt is (laat zweet afvoeren en droogt snel) en of je er lekker vrij in kan bewegen voor de meest explosieve bochten en sprongen.