Dames padelrokje

Dames padelrokje

Wil je een padel rokje voor dames kopen? Bij Decathlon kun je padel rokjes kopen voor dames en meisjes. Alle padel rokjes zijn voorzien van een binnenbroekje, waar de ballen in gedaan kunnen worden. Decathlon biedt bij de padel rokjes bijpassende padel shirts, padel polo's en padel tank tops aan. Padel rokjes hebben we van Bull Padel en onze eigen merken Kuikma en Artengo. Op zoek naar meer padel spullen? Bekijk ook onze collectie padelschoenen voor dames en meisjes, padel rackets en padelballen.

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Maat
Merk
Verwachte levertijd
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.5/5 Op basis van 471 reviews

KOOP JE PADELROKJE BIJ DECATHLON. PADEL ROKJES VOOR DE BESTE PRIJS.

In onze padelrokjes winkel, is ons doel om de padelspeelster te voorzien van de beste prijs. Je vind hier het hele aanbod van padel rokjes wat je nodig hebt. In onze online winkel voor padel rokjes vind je verschillende merken. Zoals Kuikma padel rokjes, Artengo padel rokjes, Adidas padel rokjes, en nog veel meer. Daarbij, hebben we padel rokjes voor verschillende soorten niveaus:

Padel rokjes voor de expert padel speelster: zoals het Padelrokje Yapa Bullpadel

Padel rokjes voor de ervaren padel speelster: zoals het Padelrokje Kuikma 500

Padel rokjes voor de beginnende padel speelster: zoals de Padelrokje Artengo 100

Daarnaast hebben we nog een groot aanbod aan andere padelrokjes in verschillende kleuren en modellen. Zo hebben we witte padel rokjes, blauwe padel rokjes, zwarte padel rokjes en nog veel meer.

KOOP PADEL ROKJES ONLINE | PADEL ROKJES COLLECTIE|

Bij Decathlon hebben we de doelstelling om de beste padel rokjes tegen de beste prijs aan te bieden. Zo hebben we daarom ook modellen van world padel tour padel rokjes voor vrouwen, zoals de Bullpadel YAPA blauw gebruikt als padelrokje van Ale Salazar op enkele World Padel Tour toernooien.

Op de wereldmarkt van padel merken zie je op de padel banen ook Bullpadel rokjes, Adidas padel rokjes, Joma padel rokjes, Stronger padel rokjes en Nike padel rokjes. Maar bij Decathlon hebben we besloten een aantal referentiemodellen te selecteren.

Om jou rustig te kunnen laten winkelen bieden we een garantie van 365 dagen op al onze padel producten. Denk niet langer na, koop nu en haal je bestelling op in de winkel of kies voor thuislevering, precies zoals jij wilt.

KIES HET JUISTE PADEL ROKJES VOOR JOU

Het is belangrijk om bij het kopen van een padelrokje om padel te spelen, te controleren of het een lichtegewicht padel rokje is, dat het een goede strech heeft, een ademend padel rokje is en tot slot, dat er een broekje in zit waardoor je makkelijk de bal kan opbergen gedurende je wedstrijd of training.

BESTE AANBOD VAN PADEL ROKJES | SCHERPGEPRIJSDE PADEL ROKJES