Padelkleding dames

Padelkleding dames

Wil je padelkleding kopen? In de online padel winkel voor dames en meisjes hebben we een ruim assortiment aan padelkleding. Padel tank tops, rokjes en jurkjes kan je vinden bij ons. Decathlon biedt bij de padel shirts en tops, bijpassende padel rokjes en padel shorts aan. Padelkleding hebben we van Bull Padel en onze eigen merken Kuikma en Artengo. Bekijk ook onze collectie padelschoenen voor dames en meisjes, padel rackets en padelballen.

Advies nodig?
Wat is padel?
a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Type
Maat
Merk
Verwachte levertijd
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.6/5 Op basis van 4137 reviews

DAMES PADELKLEDING VOOR DE BESTE PRIJS

De beste prijzen voor padelkleding vind je hier bij Decathlon. Naast dat padelkleding een specifiek design nodig heeft, zijn er een aantal eigenschappen nodig die je comfortabel laten voelen tijdens het padel spelen en waardoor jij je 100% op de padelbaan kan geven:

Bewegingsvrijheid: afhankelijk van de snit en het materiaal.

Zakken: de padelkleding met zakken is essentieel om de ballen tijdens het punt te kunnen bewaren en meenemen.

Ademend vermogen: jouw padeluitrusting heeft een synthetische stof nodig om het zweet snel af te kunnen voeren.

Ventilatie: het mesh in je padel t-shirts of padel broeken zal tijdens het spel het ademend vermogen verhogen.

Lichtheid: de padel sets met weinig gewicht zal het jouw het spel comfortabeler maken.

KOOP DAMES PADELKLEDING ONLINE | ALLES WAT JE NODIG HEBT | PADELKLEDING COLLECTIE

Bij Decathlon vind je allerlei soorten vrouwen padelkleding sets: padel truien voor dames, padel trainingsjacks voor dames, padel uitrustingen voor clubs, padel t-shirts voor dames, korte broeken en shorts en lange broeken en leggings, polo's, padel jassen en allerlei soorten padel accessoires (zoals padel polsbandjes en padel gripjes).

We hebben ook ons assortiment aan dames padelkleding met bestaande merken als Kuikma en Artengo uitgebreid met kleding van Bull Padel, het merk dat de officiële padelkleding levert voor de World Padel Tour. Met modellen zoals deze oranje padel tanktop van Bull Padel.

HOE KIES JE DE JUISTE PADELKLEDING

Weer: de juiste kleding begint bij het seizoen van het jaar. Je hebt meer ademende padelkleding of geweven kleding nodig als het de heetste maanden van het jaar zijn. Dan kies je padelkleding waarmee je zweet kunt evacueren en tijdens het spel snel droogt. Aan de andere kant, als we kijken naar de koudste maanden van het jaar, dan adviseren we kledingstukken met thermische isolatie waarmee je bij een goede temperatuur kunt blijven (niet te koud!) terwijl je met groot gemak kunt bewegen.

Materialen: er zijn drie materialen die je vrijheid, beweging en comfort tijdens het spel zullen brengen. Polyester, een resistent materiaal zal je helpen droog te blijven en vrij te bewegen. Katoen, een materiaal dat je zal helpen je echt comfortabel te voelen. Elastaan, kenmerkt zich door zijn elasticiteit en duurzaamheid na het wassen.

Type padelkleding: t-shirt, polo, korte broek, sweatshirt, lange broek... er zijn talloze kledingstukken waarmee je padel kunt spelen! We raden voor warm weer korte kleding aan om met groot gemak te kunnen bewegen en een goede vrijheid te hebben in elk van je bewegingen. Bijvoorbeeld: een dames short met een dames t-shirt of polo. Maar als we over een koud weer praten, vergeet dan niet om het spel met lange kledingstukken te beginnen en ze uit te doen als je bent opgewarmd. Bijvoorbeeld: een dames padel jas met een dames padel sweatshirt of een gehele dames padel trainingspak.