Reistassen

Reistassen
Van weekendje weg tot lange vakantie, er is een geschikte reistas. Onze reistassen variëren van inhoud tussen de 30 en 120 liter.
Terug naar artikelen
Filteren op
Geslacht
Merk
Kleur
Prijs
7 Artikelen
4.5/5 Op basis van 45 reviews

Backpacks en rugtassen voor hiking

Bij Decathlon vind je tassen met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Ontdek ons aanbod rugzakken, bestaande uit dagruzakken met een maximale inhoud van 40 liter, ideaal voor korte hikes of recreatief gebruik. Onze backpacks hebben een inhoud van 50 t/m 90 liter en zijn geschikt voor meerdaagse trekking. Flightbags, regenhoezen en opvouwbare tasjes zijn te vinden op de backpack accessoires pagina. Bekijk de reistassen voor tassen en koffers die ontworpen zijn voor het reizen met het vliegtuig. Op pad gaan met de allerjongsten wordt eenvoudig met een babydrager.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over onze backpacks kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en de meeste slaapzakken hangen in de winkels als showmodellen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

Levering van je rugtas of backpack

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen en op de meeste backpacks van Quechua geld zelfs een garantie van 10 jaar! Alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).