Gehoorbescherming

Gehoorbescherming

Bij Decathlon verkopen wij verschillende gehoorbeschermers voor zowel volwassenen als kinderen. Daarnaast ben je bij ons ook aan het juiste adres als je op zoek bent naar siliconen oordopjes. De gehoorbescherming is ideaal voor sportschutters voor tijdens het schieten en kan ook worden gebruikt in andere lawaaierige situaties. Bekijk ook onze veiligheidsbrillen en verrekijkers.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
Merk
Prijs
5,99
Nieuw
239,99
Elektronische oorkap Supreme Pro-X zwart
Elektronische oorkap Supreme Pro-X zwart
SORDIN

Elektronische oorkap Supreme Pro-X zwart

Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad
4.2/5 Op basis van 857 reviews

Oorkappen kopen

Wil jij oorkappen kopen? Bij Decathlon verkopen wij verschillende oorkappen van verschillende merken: 3M Peltor, Alvis en Num'axes France. SPeciaal ontworpen voor sportschutters zodat je niet wordt afgeleid tijdens het schieten. Daarnaast kunnen ze natuurlijk ook voor andere situaties waarbij geluidsoverlast een rol speelt worden gedragen. Door de verstelbare hoofdband zijn ze makkelijk in gebruik. Doordat de gehoorbeschermers zijn voorzien van zachte en brede kussentjes wordt de druk rond de oren verminderd waardoor de comfortabel zijn tijdens het dragen. Ben je op zoek naar gehoorbescherming voor je kind? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Zo vind je bij ons roze oorkappen! Deze zullen je kinderen beschermen tegen geluidsoverlast doordat ze voldoen aan de vereisten van de Europese richtlijn 89/686 (Persoonlijke beschermingsmiddelen) en daardoor een CE-markering hebben. De oorkappen zijn gemaakt van roestvrijstaal en pvc en zijn onbeperkt te gebruiken. Kortom, je vindt bij ons de beste oorkappen!

Oordopjes gehoorbescherming

Bij Decathlon verkopen wij oordopjes die zorgen voor een constante demping van de geluidsterkte en daarom gehoorbescherming bieden. Ze zijn gemaakt van 100% silicone. De MK-oordoppen voldoen aan de CE-normen voor PBM (persoonlijke beschermingsmiddelen) volgens richtlijn EN352-2-2002. Deze gehoorbescherming is gemaakt voor tijdens het schieten maar daarnaast ook te gebruiken in andere situatie waarin geluidsoverlast zich voordoet. De oordopjes dienen als gehoorbescherming onder andere dankzij de sluitklep en zijn verkrijgbaar in 2 verschillende maten: M & L. Dankzij de spiraal blijven ze uitstekend zitten en behouden ze hun positie. Ze zijn uiterst comfortabel tijdens het dragen. Ben je dus opzoek naar oordopjes die dienen als gehoorbescherming? Dan ben je bij Decathlon aan het juiste adres!