MTB stickers

MTB stickers

Met nieuwe MTB stickers geef je jouw mountainbike een vernieuwde frisse look en zorg je ervoor dat het frame van je mountainbike beschermd is tegen schade. Met MTB stickers bescherm je jouw mountainbike tegen krassen van bijvoorbeeld takken, schade door omvallen en het schuren van bagage of rem- en versnellingskabels. Ook is je fiets iets beter beschermd tegen schade door bijvoorbeeld opspringende steentjes, het schuren van modder en flinke regenbuien. Regelmatig je mountainbike schoonmaken helpt ook bij het voorkomen van schade.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
28,95
4.1/5 Op basis van 69 reviews

Mountainbike stickers: praktisch en stijlvol

Met mountainbike stickers geef je jouw mountainbike eenvoudig en snel een upgrade. Je maakt jouw fiets weer als nieuw of geeft je mountainbike een nieuwe uitstraling door af en toe van kleuren te wisselen. MTB stickers zijn gemakkelijk zelf aan te brengen. Voor een optimale hechting breng je de mountainbike stickers aan op een perfect schoon en ontvet oppervlak. Stickers beschermen je mountainbike ook tegen de kabels die anders bij iedere stuurbeweging over de mooie glanzende lak schuren. Deze bewegingen kunnen krassen, doffe plekken of zelfs dikke groeven tot gevolg hebben.

Een bijkomend voordeel van het vervangen van de stickers op je mountainbike, is dat je jouw fiets hiermee optimaal beschermd tegen opspattend vuil, steenslag of een beschadiging. De hoogwaardige mountainbike stickers die je bij Decathlon kunt kopen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en bieden gedeeltelijk bescherming tegen steenslag, krassen, vocht, vuil en UV-straling. Plak de MTB stickers op het fietsframe of schakel de hulp in van de technici van het atelier van jouw Decathlon-winkel. Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen bij het vervangen van fietsonderdelen. Twijfel niet om van deze diensten gebruik te maken!

Wiel- en velg stickers voor je MTB

Bij het aanschaffen van MTB stickers is het uiteraard belangrijk om de juiste lengte aan te schaffen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende complete sets in verschillende kleuren. Ga jij voor MTB stickers in fluorescerend geel of voor een wat minder opvallende look in het zwart-wit? De gewenste afmetingen kun je bepalen door het fietsframe op te meten. Dit doe je eenvoudig met een centimeter of een papieren lint van de bouwmarkt. Door een papieren lint te gebruiken weet je zeker dat je het fietsframe niet beschadigt en kun je indien gewenst ook de omtrek van de buis opmeten. Houd bij het opmeten van je mountainbike rekening met eventuele onderdelen die vóór het fietsframe komen, zoals de trapas.

Met velg stickers voor de MTB creëer je een strakke look voor jouw fiets. Een complete set bevat ook velg stickers voor de MTB, maar je kunt er ook voor kiezen deze stickers los aan te schaffen. Voor de elektrische fiets zijn er accustickers in dezelfde stijl als de velg stickers voor je MTB en de stickers voor je fietsframe en wielen. Bij een nieuwe of extra batterij heb je een nieuwe set stickers nodig om erop te plakken.