Mountainbike full suspension

Mountainbike full suspension

Als je eenmaal op een mountainbike met full suspension hebt gereden, wil je nooit meer anders! Decathlon beschikt over een brede selectie mountainbikes met full suspension voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met een full suspension mountainbike behoud je gedurende een steile afdaling perfecte grip en kan je daadwerkelijk een avontuurlijke tocht door de bergen maken. Naast je favoriete mountainbike met full suspension beschikken wij ook over de juiste accessoires voor een complete mountainbike tocht. Bekijk bijvoorbeeld onze mountainbike pedalen die dankzij hun grotere formaat meer oppervlakte genereren, waardoor je meer kracht en stabiliteit op de mountainbike met full suspension hebt. Voel je daarnaast comfortabel in onze duurzame mountainbike kleding die specifiek is ontwikkeld met een aanzienlijk ademend vermogen.

Advies nodig?
Hoe kies ik een mountainbike?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Geslacht
Maat
Merk
Sticker
Kleur
Prijs
4.4/5 Op basis van 3079 reviews

Fully MTB voor optimale grip en comfort

Het enorme aanbod aan mountainbikes is overweldigend. Voor elk type parcours is de perfecte tweewieler verkrijgbaar bij Decathlon. De belangrijkste variatie richt zich op de vering. Maak je de keuze voor een hardtail mountainbike die alleen over voorvering beschikt, of rijd je op een fully MTB welke over een achterdemper tot zijn beschikking heeft? Sommigen kiezen voor een hardtail aangezien deze lichter en goedkoper is. Door innovatieve technieken is een fully MTB echter aan een ware opmars bezig. Doordat de technologie de laatste zelfs zo snel is gegaan, stappen steeds meer professionele mountainbikers binnen de wedstrijdsport over op een fully MTB.

De mountainbike met full suspension helpt je controle en grip te houden op de weg als je over een ruw parcours rijdt. Doordat de achtervering meer schokken opvangt en meeveert, kun je de fiets uitstekend controleren. Daarnaast bouw je vanwege het opvangen van de schokken een hoog tempo op, zelfs als je op een instabiel terrein fietst.

Goedkope full suspension MTB bij Decathlon

Bij de meeste goedkope full suspension MTB bevindt zich een lock-out op de vering aan de achterzijde. Dit houdt in dat je de achtervering uit kan schakelen. Als je flink door wilt trappen tijdens het beklimmen van een heuvel wil je namelijk geen kracht verliezen aan de achtervering. De goedkope full suspension MTB is daarnaast ideaal als je van plan bent om veel ritten te rijden op trails met ruwe ondergronden en veel oneffenheden. Je kan namelijk harder fietsen doordat de schokken worden opgevangen, en de goedkope full suspension MTB is eenvoudiger te controleren. Je fiets reageert namelijk voorspelbaarder bij hindernissen. Doordat bovendien beide wielen uitstekend contact met de grond blijven houden, remt je mountainbike met full suspension krachtiger.

Bij Decathlon.nl vind je een uitgebreid assortiment mountainbikes met full suspension van uitstekende merken als ROCKRIDER en STILUS. Decathlon creëert de mountainbikes onder het merk ROCKRIDER in eigen huis, waardoor wij de perfecte kwaliteit kunnen garanderen op onze mountainbikes met full suspension. Bovendien houden we zo de prijzen laag, waardoor iedereen, van beginner tot expert, van de mountainbike sport kan genieten. Wat is de beste mountainbike full suspension voor jou? Neem een kijkje in onze webshop of kom vrijblijvend langs in een van onze filialen waar onze specialisten je graag van advies voorzien.