Mountainbike dames

Mountainbike dames

Een mountainbike voor dames is specifiek ontwikkeld op de lichaamsbouw van vrouwen. Zo beschikt een mountainbike voor dames over een kortere stuurpen dan een heren mountainbike, is het stuur smaller en rijden vrouwen op een echt dameszadel. Decathlon beschikt over een uiteenlopend aanbod aan mountainbikes voor dames. Of je nu een beginner bent en met een elektrisch mountainbike off road wilt crossen, of als expert met een hardtail mountainbike voor dames de bossen in wilt duiken, bij Decathlon vind je de fiets die je zoekt. Daarnaast heeft Decathlon alles in huis voor je mountainbike uitrusting, zoals mountainbike kleding, MTB schoenen die specifiek passen in SPD-pedalen en een stevige MTB helm.

Advies nodig?
Hoe kies ik een mountainbike?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Maat
Kleur
Prijs
4.4/5 Op basis van 2664 reviews

Mountainbike voor vrouwen van hoge kwaliteit

Een mountainbike voor vrouwen schaf je uiteraard aan bij Decathlon. Wij bieden mountainbikes voor vrouwen onder het merk ROCKRIDER aan, voorheen B'TWIN. Hierdoor richten wij ons volledig op het ontwikkelen en produceren van onze eigen mountainbikes binnen Decathlon. Onze specialisten zijn op de hoogste van de laatste technieken op het gebied van mountainbiken, waardoor je de nieuwste snufjes op de mountainbikes voor vrouwen terugvindt. Doordat wij binnenshuis de mountainbikes voor dames creëren, garanderen wij een uitstekende kwaliteit. Bovendien houden wij op deze manier de tarieven aantrekkelijk voor iedere mountainbiker. Of je nu net begint of al jaren ervaring hebt, bij Decathlon bieden we de perfecte mountainbike voor dames voor je aan. Zo beschikken we over 24 inch en 29 inch mountainbikes voor dames in onze webshop. Verder bieden wij een levenslange garantie aan op het frame van de mountainbike voor dames.

Een MTB voor dames ontwikkeld

De MTB voor dames is specifiek voor vrouwen gecreëerd. Doordat vrouwen in verhouding over een korter bovenlichaam beschikken en lange benen, staat het zadel bij de MTB voor dames dicht bij het stuur. Hierdoor hoeven vrouwen niet volledig naar voren te strekken om te sturen, maar blijft het rijden met de mountainbike voor dames comfortabel. In combinatie met de smallere handgrepen op het stuur behoud je uitstekende grip op de weg. Het zadel op de MTB voor dames is daarnaast ook iets breder dan bij een heren mountainbike. Dit heeft ermee te maken dat de zitbotten van vrouwen verder uit elkaar staan. Verder is de vering op de mountainbike voor dames zowel aan de voor- als achterzijde lichter afgesteld, wat onnodig rond stuiteren voorkomt. Bovendien zijn de cranks waar de pedalen aan gemonteerd zijn ietwat korter, aangezien vrouwen niet volledig over het zadel schuiven bij elke trap. Al deze aanpassingen geven optimaal mountainbike gemak wat volledig is afgestemd op het vrouwenlichaam. Daarnaast beschikt Decathlon over een uitgebreide selectie aan kleuren voor de mountainbikes voor dames, zoals wit, blauw en roze.

Weet je niet zeker welke mountainbike voor dames voor jou geschikt is, of heb je specifieke vragen over onze modellen? De specialisten in onze winkels staan voor je klaar om je te adviseren over onze mountainbikes. Doordat zij zelf grote liefhebbers van de mountainbike sport zijn, kunnen zij je alles over de details vertellen. Kom vrijblijvend langs in onze winkels of bestel gelijk je favoriete mountainbike voor dames in de webshop.