Kinder mountainbike

Kinder mountainbike

Ben je zelf een ervaren mountainbiker en wil je graag samen met je kind op pad in de natuur? Of heb je al een aantal malen een kinder mountainbike voor je zoon of dochter gehuurd en ben je op zoek naar een eigen exemplaar kinder mountainbike? Decathlon biedt een uitgebreid assortiment kinder mountainbikes aan voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast bieden we ook allerlei benodigdheden voor de mountainbike uitrusting aan, zoals een MTB helm zodat je kind veilig op weg gaat.

Advies nodig?
Hoe kies ik een kindermountainbike?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
‪WIELGROOTTE‬
‪AANTAL VERSNELLINGEN‬
‪TYPE FRAME‬
‪VERING‬
‪AANTAL KETTINGBLADEN‬
‪SOORT REMMEN‬
VERKOPER
Kleur
Prijs
bekijk in  360º
Vanaf
449,90 -4%
429,95
Vanaf
589,90 -3%
569,90
339,90 -2%
329,95
1.099,95 -40%
649,95
1.199,95 -40%
719,95
4.5/5 Op basis van 8593 reviews

Een kinder mountainbike van 24 inch van hoge kwaliteit

Decathlon biedt betaalbare kinder mountainbikes van 24 inch aan in de webshop. Zoek je een crossfiets of een kinder mountainbike van 24 inch die specifiek op het crossen is gericht? Decathlon verkoopt allerlei soorten mountainbikes onder het merk BTWIN. Doordat wij onze eigen kinder mountainbikes van 24 inch in eigen huis ontwikkelen en produceren, weten wij de kwaliteit van onze fietsen hoog te houden. Daarnaast blijven de prijzen op deze manier aantrekkelijk, waardoor het voor iedereen mogelijk is om een kinder mountainbike van 20", 24"of 26" te kopen.

Onze kinder mountainbikes zijn op uiteenlopende terreinen toepasbaar. Zo is de ROCKRIDER MTB geschikt voor sportieve routes op de zwaarste terreinen. Off-road en door de bergen, van beginneling tot specialist. De belangrijkste verschillen bij de kinder mountainbikes zijn de hardtail en full suspension mountainbike. Met een full suspension kinder mountainbike geniet je van een rit met comfort dankzij de achtervering. Deze fietsen gebruiken mountainbikers dan ook met name op ruig terrein in de bossen. De hardtail mountainbike daarentegen is lichter van gewicht en beschikt over een aantrekkelijker tarief. De kinder mountainbikes zijn voorzien van voorvorken met vering, hydraulische of mechanische schrijfremmen, luchtdemping en in sommige gevallen wel 30 versnellingen.

Framemaat mountainbike kind berekenen

De kinder mountainbike dient uiteraard te passen bij je zoon of dochter. De framemaat van de mountainbike voor je kind bepaal je aan de hand van de lichaamslengte. Bij een bepaalde lichaamslengte hoort een corresponderende framemaat voor de mountainbike van een kind, uitgedrukt in inch, waarmee je kind veilig en comfortabel kan fietsen. De framemaat van de mountainbike van het kind heeft in feite betrekking op de wielmaat. Zo is een kinder mountainbike van 24" geschikt voor een lichaamslengte van 130 centimeter, waarbij het vaak gaat om kinderen van acht tot twaalf jaar. Grote tieners kunnen in sommige gevallen al snel rijden op een fiets voor volwassenen. Belangrijk is dat je zoon of dochter met beide voeten plat op de grond kan staan, waarbij het zadel in de laagste stand staat. Daarnaast moet je kind goed bij het stuur terecht kunnen en stevig door kunnen trappen. Weet je niet zeker welke maat kinder mountainbike voor je zoon of dochter geschikt is? De specialisten in onze filialen beschikken over een uitgebreide expertise op het gebied van mountainbikes. Doordat zij zelf ook graag crossen in de natuur, vertellen ze je graag over de laatste trends op fietsgebied. Kom langs in onze winkels of bestel je favoriete kinder mountainbike op Decathlon.nl!