Fietsendrager mountainbike

Fietsendrager mountainbike

Doe je regelmatig mee aan MTB-wedstrijden of neem je je mountainbike graag mee op vakantie? Met een fietsendrager voor je mountainbike vervoer je de mountainbike op een handige én gemakkelijke manier. Bij Decathlon hebben we verschillende fietsendragers voor je mountainbike die je op diverse manieren op je auto monteert. Check voor aanschaf of de fietsendrager van jouw keuze past bij je eigen auto. Met een MTB standaard van Decathlon kun je ook thuis je mountainbike veilig stallen.

Advies nodig?
Vijf tips voor de beginnende mountainbiker
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
€320,00
€205,00
€139,50
Fietsendrager Peruzzo Milano
PERUZZO

Fietsendrager Peruzzo Milano

€425,00
€360,00
€19,90
7/13 pin adapter
BUZZRACK

7/13 pin adapter

€19,90
13/7 pin adapter
BUZZRACK

13/7 pin adapter

4.5/5 Op basis van 3899 reviews

Fietsendrager MTB

Een fietsendrager voor je MTB monteer je eenvoudig op je auto. Heb je een trekhaak? De fietsendragers die hiervoor ontwikkeld zijn, plaats je gewoon boven op de haak en ze zitten meteen goed vast. Ga je regelmatig met vrienden een weekend fietsen? Kies voor een fietsendrager voor de mountainbike waar je meerdere tweewielers op kwijt kunt. Bij Decathlon hebben wij fietsendragers waar je maar liefst vier mountainbikes op kwijt kunt. Heb je weinig ruimte thuis en vraag je je af waar je je fietsendrager voor je MTB kan opruimen als je ‘m niet nodig hebt? Kijk eens bij onze opvouwbare THULE fietsendrager voor een mountainbike. Opgevouwen kan je deze fietsendrager voor je mountainbike zelfs in de gangkast kwijt.

Zoek je een fietsendrager voor je MTB die je op de achterklep van je auto kan monteren? Bekijk de technische specificaties om te zien of de fietsendrager voor jouw mountainbike geschikt is. De fietsendrager is wat verhoogd, zodat je nummerplaat en lichten altijd zichtbaar blijven. Veiligheid gaat immers voor alles! Voor eventuele beschadigingen aan je auto hoef je niet bang te zijn, want de onderdelen die in contact komen met je auto zijn voorzien van rubber. Vervoer je meerdere mountainbikes? Met de meegeleverde band zet je ze aan elkaar vast.

Fietsenrek mountainbike

Het fietsenrek voor je mountainbike gaat de lucht in. Bij Decathlon hebben wij diverse fietsendragers voor je mountainbike die je op het dak vastzet. Bij de specificaties zie je welke frames geschikt zijn voor de fietsendrager mountainbike van jouw keuze en tot welk gewicht deze fietsenrekken kunnen vervoeren. De fietsenrekken zelf wegen ongeveer 4 kilo. Het gewicht vormt dus meestal geen enkel obstakel, ook niet voor de bovenkant van je auto. Vervoer je zo nu en dan ook andere soorten fietsen die wat zwaarder zijn? Kies dan liever voor een fietsendrager waarbij je je fiets niet hoeft op te tillen.

Heb je je fietsenrek voor je mountainbike op hoogte gemonteerd, dan hoef je niet bang te zijn dat je fietsenrek uitsteekt. Bij fietsenrekken voor je mountainbike die je aan de achterkant van je auto vastzet is dat wel een aandachtspunt. Zet het fietsenrek vast aan de dakrails die je op je auto monteert. Deze twee dwarsbalken vormen de basis voor het vastmaken van jouw fietsenrek. Wij hebben ook dakdragers waar je geen rails voor nodig hebt. De wereld ligt aan je voeten met de fietsendragers van Decathlon.