Kampeer slaapzakken

Kampeer slaapzakken

Op zoek naar een slaapzak om mee te kamperen? We hebben diverse kampeer slaapzakken die ideaal zijn om mee te kamperen. Let goed op het aantal graden celsius die wordt aangegeven bij de slaapzak. Je wilt natuurlijk niet dat je een te warme slaapzak meeneemt naar een tropisch klimaat. Daarbij wil je natuurlijk ook lekker slapen op een luchtbed.
Advies nodig?
Hoe kies ik een slaapzak?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
‪TEMPERATUUR‬
Geslacht
‪AANTAL PERSONEN‬
‪WEERSOMSTANDIGHEDEN‬
‪AANTAL SEIZOEN(EN)‬
Maat
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
€68,00 -37%
€42,71
4.5/5 Op basis van 5876 reviews

Kampeer slaapzakken nodig?

Op zoek naar slaapzakken om in te kamperen? Wat maakt een goede kampeerslaapzak? Bekijk hier online ons assortiment. Kies direct een goede slaapmat erbij. Zo ben jij helemaal klaar voor het volgende kampeerseizoen.

Diverse slaapzakken voor het kamperen

In een slaapzak slapen tijdens het kamperen is heerlijk. Helemaal in onze slaapzakken. Wij hebben diverse modellen in het assortiment. Onze slaapzakken voor het kamperen zijn allemaal een dekenmodel. Dit houdt in dat de slaapzak rechthoekig is. Hierdoor heb je veel bewegingsruimte. Dit vinden de meeste mensen comfortabeler.

Verder hebben we de keuze tussen polyester en katoenen slaapzakken. Katoen is voor de meeste mensen erg comfortabel. Daarnaast ademt het goed. Het is wel zwaarder en duurder dan polyester. Polyester heeft ook als voordeel dat het snel droogt. Katoen neemt zweet op en droogt minder snel. Ook kun je polyester kleiner opbergen en is dit materiaal vaak lichter. Denk dus goed na over wat jij belangrijk vindt aan je slaapzak.

Slaapzakken hebben altijd een ‘comforttemperatuur’. Dit is de temperatuur waarbij een man een goede nachtrust heeft. Een man heeft namelijk een hoger metabolisme en heeft het dus minder snel koud. Er is ook nog een limiettemperatuur. Dat is de temperatuur waarbij een man in opgetrokken benen een redelijke nachtrust heeft. Als je een vrouw bent kun je bij deze temperatuur ongeveer 5 graden optellen. Als de comfortwaarde dus 5 graden is, is het voor vrouwen rond de 10 graden. Dit is uiteraard overgegeneraliseerd, maar houd hier rekening mee in je keuze.

Lekker samen slapen door een slaapzak aan elkaar te ritsen!

Decathlon heeft diverse slaapzakken die je aan elkaar kan ritsen. Hierdoor is samen slapen nog gezelliger. Online vind je welke slaapzakken hier geschikt voor zijn. Kies de lekkerste slaapzak en de beste matjes. Zo is jouw nachtrust perfect op de camping, in het basiskamp of tijdens de logeerpartij. Compleet uitgerust en opgeladen ben je weer klaar voor een dag vol actie!

Je kan ze altijd bekijken in onze winkels. Kun je je direct even laten adviseren door onze medewerkers! Vragen over materiaalkeuze, comforttemperatuur en welke je moet kiezen stel je online of in de winkel. We helpen je graag!