Douche tent

Douche tent

Om het douchen gemakkelijker te maken hebben we diverse zonnedouches en douchehokjes ontworpen. Tegenwoordig biedt Decathlon alles voor voor kamperen, denk hierbij aan tenten, kampeer tafels en stoelen om zo iedereen te voorzien van volledig kampeer experience.

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Type
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
3.9/5 Op basis van 914 reviews

Kampeerstoelen en tafels voor op de camping

In een goede kampeeruitrusting mogen kampeerstoelen en tafels natuurlijk niet ontbreken. Bij Decathlon hebben we een uitgebreid assortiment waardoor er voor ieder reisgezelschap wel wat passends te vinden is. We hebben tafel tot 8 personen in onze collectie waar door een gezelschap perfect aan gegeten kan worden. Hiervoor is zelfs een speciale stoel ontwikkelt die wat rechter op zit om het eetcomfort te kunnen verhogen.

Diverse Kampeerstoelen

Van de kampeerstoelen hebben we veel verschillende modellen in het assortiment. Dit begint bij een stoel zonder leuningen, tot een luxe kampeerstoel met extra hoge rugleuning en een nekkussentje. De meeste campingstoelen kunnen tot maximaal 110 kilo dragen. Ook hebben we een extra grote opvouwbare kampeerstoel met een maximaal draagvermogen van 150 kilo. Voor kinderen hebben wij een kleiner formaat stoel ontwikkeld, deze kampeerstoel heeft een maximaal draagvermogen van 40 kilo en is een stuk lager dan de kampeerstoelen voor volwassenen. Door het ruime assortiment campingstoelen is er voor iedereen een comfortabele stoel te vinden.

Kampeertafels nodig

We hebben kampeertafels in het assortiment die voor 2 personen geschikt zijn maar ook tafels waar 8 personen aan kunnen eten. Hierdoor heb je de mogelijkheid om gezellig met het hele gezin aan tafel te kunnen zitten. Zijn de kinderen de hele dag druk bezig geweest met spelletjes aan tafel? Dan is het mogelijk om al het speelgoed in een los te verkrijgen opbergnet te stoppen. Deze netten kunnen tussen de poten van de kampeertafel opgehangen worden en zorgt zo voor net wat meer opbergruimte op de camping. Iedere campingtafel biedt de mogelijkheid om hem zo compact mogelijk op te bergen. Bij de één kan je alleen de pootjes naar binnen vouwen, bij de ander is het zelfs mogelijk om het tafelblad dubbel te klappen om zo de opbergruimte zo klein mogelijk te houden.

Kampeertafel en stoelen uit proberen

Op de website van Decathlon kan je gemakkelijk en snel een kampeertafel en/of stoel bekijken en bestellen. Uiteraard kan je ook altijd bij een van onze 20 winkels terecht voor advies van één van onze kampeer experts. Uiteraard kunt u de kampeertafels en stoelen hier ook uitgebreid bekijken en testen.

Geef een sportief cadeau Cadeaubon kopen

Aanbevolen artikelen