Thermosflessen

Thermosflessen

Met onze thermosflessen houd je je drank warm of juist koel. Wij bieden thermosflessen in verschillende vormen en formaten. Zo hebben we bij Decathlon veel verscheidene thermosflessen voor de scherpste prijs. De groottes van de thermosflessen verschillen van 0.35 liter tot 1.5 liter. Thermosflessen zijn ideaal om tijdens het kamperen lekker op te drinken in je campingstoel voor de tent.
Advies nodig?
Ik ga wandelen en neem mee
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
‪TYPE LENS‬
‪MATERIAAL‬
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
49,95
Thermosfles dubbelwandig
DOWABO

Thermosfles dubbelwandig

Verkocht en verstuurd door CheapOutdoor

49,95
4.5/5 Op basis van 9571 reviews

Thermosflessen

Voor als je gaat kamperen of een mooie wandeltocht gaat maken! Thermosflessen zorgen ervoor dat je onderweg heerlijk kunt genieten van een warme kop koffie of thee. Ook kun je op de warme zomerdagen thermosflessen gebruiken om juist je koele dranken in te bewaren. De meeste thermosflessen zullen je drank een paar uur warm houden. Bedenk dus goed hoelang je onderweg zult zijn, zodat je kunt inschatten hoelang je kunt genieten van een warme kop koffie. Voor lange wandeltochten kan het belangrijk zijn om een grote thermosfles mee te nemen, zodat je zeker weet dat je genoeg te drinken hebt onderweg. Voor de kortere wandeltochten kun je beter voor een compactere, kleinere thermosfles gaan. Wil je nog meer zekerheid dat je drank langer koud blijft? Bekijk dan onze isolatiehoes voor thermosflessen. Deze zorgt ervoor dat je drank nóg langer koel blijft.

Thermosfles kopen

Wil jij een thermosfles kopen? Houd dan rekening met waar en wanneer je de thermosfles gaat gebruiken. Je kunt onder andere kijken naar onze thermosfles voor trekking RVS voor 1,5 liter. Deze bevat een handige mok die inbegrepen is in de fles. Zo kun je, terwijl je rustig zit, gebruik maken van de fles. Wanneer je de fles wilt gebruiken als je bijvoorbeeld aan het wandelen bent, kun je beter kijken naar een thermosfles met een vergrendelbare dop met sportdop, zoals onze trekking MH500 met roestvrij staal.

Thermosfles advies

Hoe voller de thermosfles, hoe beter de isolerende eigenschappen. Let dus goed op met hete vloeistoffen, vooral bij kinderen. Wanneer je de fles weer opent zal de drank nog erg heet zijn. We gebruiken namelijk een technologie die bestaat uit een dubbele wand met vacuüm om warmte-uitwisseling door conductie of convectie tegen te gaan. De buitenkant van de binnenste wand is bekleed met een dun laagje koper om warmte-uitstraling tegen te gaan.

Reservedop thermosfles

Op zoek naar een reservedop voor je thermosfles? Of wil je dat je Quechua-drinkfles langer meegaat, ga dan voor een handige, reserve sneldop. Dit is een reservedop met snelle opening, die past op de drinkflessen 500 en 900. Ook fijn voor kampeerders en wandelaars die soms onderdelen van hun thermosfles graag willen wassen en daardoor tijdelijk een reservedop nodig hebben. Belangrijk om de reservedop voor thermoflessen alvorens gebruik 3 keer af te spoelen met water.