Tenttapijt

Tenttapijt

Een tenttapijt wordt op verschillende manieren gebruikt. Zo zijn er tenttapijten voor bijvoorbeeld een luifel of een voortent. Het belangrijkste waar je op moet letten is dat het tapijt tegen slijtage kan, want er lopen natuurlijk veel mensen overheen. Daarbij wil je een tapijt natuurlijk ook gemakkelijk schoon kunnen maken. Ideaal om lekker voor de tent te kunnen zitten. Benieuwd naar meubilair voor in jouw tent of rondom jouw tent? Neem dan een kijkje naar al onze kampeermeubels.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Merk
VERKOPER
Maat
Prijs
Kleur
60,50
Bivvy Mat Aqua XL
Bivvy Mat Aqua XL
AQUA PRODUCTS

Bivvy Mat Aqua XL

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory
45,00
Aqua bivakmat
Aqua bivakmat
AQUA PRODUCTS

Aqua bivakmat

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory
218,99
145,99
108,99
Robens Footprint Chinook Ursa
Robens Footprint Chinook Ursa
ROBENS

Robens Footprint Chinook Ursa

Verkocht en verstuurd door Bushcraftshop.nl
78,99
109,99
26,95 -11%
23,95
Fox Camo Bivvy Mat
Fox Camo Bivvy Mat
FOX

Fox Camo Bivvy Mat

Verkocht en verstuurd door Fish Inn
4.6/5 Op basis van 1958 reviews

Tenttapijt voor in je tent

Wanneer je gaat kamperen is het ideaal om een tenttapijt te gebruiken in je tent. De tenttapijt zorgt ervoor dat je leefruimte netjes en schoon blijft. Ons team van Quechua is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc. Vanaf hier ontwikkelen zij allerlei producten, zoals tenttapijten, voor een optimale ervaring. Vervolgens testen zij de tenttapijten om te controleren of het aan alle eisen voldoet. Ons doel? Met onze tenttapijten willen wij extra bescherming bieden tegen slijtage en doorboring, wat vaak wordt veroorzaakt door wortels in de grond of steentjes. Onze tenttapijten zijn vrijwel allemaal waterdicht en zullen zand, stof en water afvoeren.

Tenttapijt kopen?

Wil jij een tenttapijt kopen? Wij helpen je om het juiste tenttapijt aan te schaffen. Wil jij een tenttapijt kopen omdat je een paar dagen op trekkingstocht gaat? Dan kun je het beste een licht, compact tenttapijt kopen, zoals ons ultralichte grondzeil Trek 900. Deze biedt extra bescherming, beperkt schuren en vergemakkelijkt het schoonmaken. Met dit grondzeil kan je de tent opzetten zonder binnentent en gebruiken als tarp. Zo reis je nog lichter! Ben je van plan langer weg te gaan met een grotere groep? Bekijk dan per tenttapijt de verschillende formaten om te controleren welke het beste bij jouw tent past.

Tenttapijt voortent

Je kunt een tenttapijt voortent gebruiken om je tent goed schoon te houden. Maar ook kan het belangrijk zijn bij verschillende weersomstandigheden. Wanneer het regent is het fijn als je een tenttapijt voortent plaatst, zodat water afgevoerd wordt en je voeten droog kunnen blijven. We raden je aan om vervolgens je tenttapijt voortent op te bergen samen met de rest van je kampeerspullen, dan gaat het zo lang mogelijk mee.