Tentreparatie

Tentreparatie

De tent kan natuurlijk kapot gaan door een storm, slijtage of een klein ongelukje. Nu hebben we bij Decathlon reparatie- en 5 stroken tape waarmee je de tent in een handomdraai kan repareren. Bekijk ook onze reserveonderdelen, waaronder tentstokken en tentharingen. Zo ga je goed voorbereid op vakantie!

Advies nodig?
Hoe kies ik een tent?
a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Type
Merk
Verwachte levertijd
Prijs
3.9/5 Op basis van 469 reviews

Tentreparatie bij Decathlon

Wanneer je met je tent op vakantie gaat kan er nog wel eens iets kapot gaan. Je hebt vaak te maken met verschillende weersomstandigheden, zoals harde regen of harde wind. Dat hoeft absoluut geen probleem te zijn, zolang je de juiste producten hebt om de tent te repareren. En daarom bieden wij enkele producten voor tentreparatie bij Decathlon. Denk hierbij aan zelfklevende reparatielapjes of een elastiek voor de bogen van de tent. De reparatielapjes die tot de tentreparatie behoren kun je gebruiken om gaten en scheuren in het tentdoek te repareren. Deze reparatielapjes bevatten een superkrachtige lijm die op meerdere manieren aan het materiaal hecht.

Hoe moet ik mijn tent repareren?

Bij Decathlon zijn wij ervan overtuigd dat je passie voor kamperen kunt combineren met een steentje bijdragen aan de natuur. Is je tent dusdanig kapot en wil je de tent repareren? Bij ons kun je altijd terecht wanneer je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het tent repareren. Ons doel hiervan? Bij Decathlon willen wij, naast dat we graag de klant de beste hulp bieden bij het gebruiken van de tent, ook een lagere impact hebben op het milieu. Het kan zijn dat je nog niet zo goed weet hoe je een tent moet repareren. Daarnaast willen wij graag dat jouw tent zo lang mogelijk meegaat. Is de tent kapot of lijkt hij beschadigd te zijn? Gooi de tent dan niet weg. Je bent altijd welkom om langs te komen in de winkel om samen te tent te repareren.

Ecodesign kampeerspullen

Het team van Quechua & Forclaz is continu bezig met het doorontwikkelen van producten die een lagere impact hebben op de aarde. Het team heeft bij verschillende producten een dope dye techniek toegepast op het materiaal, waardoor minder water wordt verbruikt en er minder afvalwater van de verfbaden in het milieu terechtkomt. Ook zijn veel van onze Ecodesign kampeerproducten grotendeels gemaakt van gerecycled materiaal, zoals polyester. Een voorbeeld hiervan is onze GreenTraveler, een voedselcontainer met wel 6 compartimenten. Hierin kan je al je eten meenemen zonder gebruik van plastic zakjes en kartonnen doosjes. Zo heb je geen afval van je lunch of diner. De GreenTraveler is ontzettend makkelijk mee te nemen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus voor ieder wat wils!