Tarps

Tarps

Een tarp is heel erg veelzijdig te gebruiken. Je kan er schaduw mee creëren om de camping tafels en stoelen of tent heen om zo gezellig te zitten. Daarbij beschermt een tarp je tegen de verschillende weersomstandigheden, zoals harde regen. Een tarp is dus een goede toevoeging aan je kampeeruitrusting en maakt jouw vakantie compleet.
Advies nodig?
Hoe kies ik een tent?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
‪WEERSOMSTANDIGHEDEN‬
Merk
VERKOPER
Prijs
Kleur
€56,99
€287,99
Robens Twin Summit Tarp PRS
ROBENS

Robens Twin Summit Tarp PRS

€81,99
€55,99
€109,99
Amazonas Traveller Tarp XXL
AMAZONAS

Amazonas Traveller Tarp XXL

€54,99
4.4/5 Op basis van 2266 reviews

Tarp

Veel kampeerders maken gebruik van een tarp. Een tarp, ook wel door kampeerders een tenttarp genoemd, is een groot zeil dat je kunt plaatsen voor je tent. Voor grote gezinnen is het ideaal wanneer je wat meer ruimte om je tent heen wilt en ondanks het weer toch lekker buiten wilt genieten Een tarp kan namelijk veel bescherming te bieden tegen verschillende weersomstandigheden die je tegen kunt komen tijdens het kamperen, zoals regen of wind. Ook gebruiken veel kampeerders een tenttarp om op hete dagen lekker de schaduw op te kunnen zoeken.

Tarp kopen?

Een tarp kopen voor je kampeervakantie? Dan ben je bij Decathlon aan het goede adres. Wil je een tarp kopen die groot genoeg is voor het hele gezin? Bekijk dan onze multifunctionele tarp, die je leefruimte aanzienlijk vergroot. Je hebt met deze multifunctionele tarp tot wel 8m² beschermde oppervlakte. Wil je een tarp kopen omdat je bijvoorbeeld een paar dagen op trekkingtocht gaat? Bekijk dan onze 2-seizoenstarp voor trekking. Deze is ontwikkeld voor 1 tot 3 personen, is ontzettend licht, dus makkelijk mee te nemen. Van plan om een tarp te kopen voor een echte zomerse vakantie? Onze exclusieve Fresh-stof vermindert het warmtegevoel onder de tarp, waardoor je met het hele gezin koel kunt blijven. De stof van deze Fresh&Black tarp laat namelijk minder UV-stralen door, waardoor je minder warmte voelt.

De gebruiksgemakken van onze tarp

Onze tarps zijn eenvoudig op te zetten op de klassieke manier. Dit betekent dat je ze gewoon met tentstokken en scheerlijnen kunt opzetten. De tarps zijn waterdicht en beschermen je tegen wind, zon én regen. Onze Fresh&Black tarp filtert daarnaast uv-stralen met een UPF van 50+. Je kan de afmetingen van deze tarp aanpassen aan de hand van het slimme systeem met 'oortjes'. Er zit ook een 'paddenstoel' bij (een zwart plastic onderdeel). Als je die boven op een paal plaatst, kan je die paal eender waar onder de tarp zetten zonder het doek te beschadigen. Op die manier worden heel gemakkelijk andere configuraties mogelijk.