Slaapzakken

Slaapzakken

Ontdek ons aanbod van mummie slaapzak tot klassieke slaapzak met rechthoekige vorm. Voor overnachtingen in een temperatuur tussen -20 en 20 graden celsius kun je een slaapzak bij ons vinden. Een slaapzak kopen doe je online bij decathlon of in een van onze winkels. Maak je kampeeruitrusting compleet met een luchtbed of lakenzak

Advies nodig?
Hoe kies ik een slaapzak?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Geslacht
‪AANTAL PERSONEN‬
‪TEMPERATUUR‬
‪WEERSOMSTANDIGHEDEN‬
‪AANTAL SEIZOEN(EN)‬
Maat
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
47,00 -30%
32,90
4.5/5 Op basis van 8709 reviews

Diverse soorten slaapzakken in ons assortiment

Op zoek naar slaapzakken? Bij Decathlon hebben we de lekkerste voor je liggen. Kies er eentje uit hier online. Je mag ook gewoon langskomen in onze stores. Laat je adviseren door onze medewerkers, zo maak je de goede keuze!

3 seizoenen slaapzakken

Een 3 seizoenen slaapzak is ideaal. Een slaapzak die je driekwart van het jaar kan gebruiken. Maar.. hoe kan het nou dat een slaapzak lekker warm is in de winter en koel genoeg in de zomer?

Dit zit hem in de ventilatie. Een drie seizoenen slaapzak is nou eenmaal goed geïsoleerd. Je kan hem openritsen en gebruiken als deken als het heel warm is. Zo’n slaapzak is wel alleen aan te raden als je ook in kou kampeert. Als je alleen maar in de zomer je tent op zet heb je deze slaapzak niet nodig. Mocht iemand het nou koud hebben in zijn slaapzak; dit komt zeer waarschijnlijk door de grondkou. Dit los je makkelijk op door een wollen deken op het matras te leggen. Je kan ook een schuimmatje onder het matras leggen. Laat je eventueel adviseren over andere matjes.

De keuze van model is ook belangrijk. Je hebt dekenmodellen, oftewel de vierkante slaapzakken. Hierin heb je veel bewegingsruimte. Er zijn ook mummymodellen. Deze zijn nauwsluitender en beperken je meer in je bewegingsruimte. Ze zijn dan wel weer een stuk warmer.