Schuiltent

Schuiltent

Voor mensen die lekker in de tuin willen zitten maar toch beschutting zoeken kunnen schuiltenten de perfecte oplossing zijn. Ook tijdens kamperen is een schuiltent een ware must en geeft het goede beschutting, ook tegen de regen. Je hebt partytenten met zijvlakken die perfecte bescherming bieden tegen de wind en regen. De partytenten van Decathlon hebben een klassieke montage en zijn uitgebreid getest tegen elementen zoals zon, regen en wind. Bekijk ook onze slaapzakken en matjes, kampeerstoelen en tafels, en onze luchtbedden.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
‪AANTAL PERSONEN‬
‪LEEFRUIMTE‬
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
€249,99
Robens Universele Tent Luifel
ROBENS

Robens Universele Tent Luifel

Verkocht en verstuurd door Bushcraftshop.nl

4.3/5 Op basis van 2901 reviews

Schuiltent nodig?

Schuilen voor de regen met een van onze schuiltenten! We hebben ze voor op het strand, voor op de camping en we hebben zelfs een schuiltentje waar je in kan douchen!

Verschillende soorten schuil tenten

Een schuil tent is een ruim begrip. Bij Decathlon vind je dan ook diverse soorten. Bij ons scoor je bijvoorbeeld een speciale douche tent. Hierdoor pak jij ook in de wildernis lekker je momentje. Wel bio zeep gebruiken! Verder hebben we tenten waar je met zijn allen in kan zitten, mocht er ruimte tekort zijn in de caravan. Je kunt zo gezellig dineren en toch nog genieten van de buitenlucht, als het zonnetje te heet is of er sprake is van een klein buitje. Deze schuil tent kan je ook gebruiken als partytent.

Verder hebben we ook nog diverse strandtentjes. Zo hou je je kleintjes beschut tegen de zon of bewaar je koel je eten en drinken. Deze schuil tenten kun je ook gebruiken in eigen tuin of als extra zonnescherm op de camping. Onze schuiltenten hebben we in twee varianten; de gewone en die met de Fresh&Black coating. Door deze technisch hoogwaardige coating is de tent goed bestand tegen de zon en houdt deze UV-straling tegen. Hierdoor zijn deze tenten ideaal als beschutting tegen de zon!

Zelfs een opblaasbare schuiltent!

Die direct dienst kan doen als voortent. Je maakt ‘m namelijk gemakkelijk vast aan je camper of tent. Het is een opblaasbare schuiltent dus het opzetten is ook geen probleem. Op deze manier breid je je leefruimte van je tent lekker uit. De schuil tent is vrijstaand, zodat je hem ook heel makkelijk verplaatst. Gebruik wel onze pomp, zo pomp je hem niet te hard op dankzij drukmeter! Dankzij deze opblaasbare schuiltent zit je straks heerlijk droog, mocht er een regenbuitje vallen op de camping. Daar gaan we natuurlijk niet van uit!

Stel je vragen gerust hier online of kom langs in een van onze stores. Onze medewerkers laten je graag al onze schuiltenten zien!