Luchtbed pompen

Luchtbed pompen

We hebben diverse pompen voor het opblazen van luchtbedden, zoals elektrische pompen en handpompen. Het wordt aangeraden om de rode pomp van Quechua te gebruiken bij het oppompen van de opblaasbare tenten.
Advies nodig?
Hoe kies ik een luchtbed voor kamperen?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
€19,95
Hand Pomp2
INTEX

Hand Pomp2

Verkocht en verstuurd door WAYS NL

€27,00
€32,99
Robens Pump Sack 25L
ROBENS

Robens Pump Sack 25L

Verkocht en verstuurd door Bushcraftshop.nl

€29,99
Robens Pump Sack 15L
ROBENS

Robens Pump Sack 15L

Verkocht en verstuurd door Bushcraftshop.nl

€41,99
€74,70
4.5/5 Op basis van 4099 reviews

Voor ieder luchtbed de geschikte luchtbed pomp

Heb jij eindelijk een geschikt luchtbed gevonden? Dan is het ook fijn om hier een goede luchtbed pomp bij te hebben. Daarom hebben wij voor iedereen wel een geschikte luchtbed pomp in ons assortiment. Denk hierbij aan een voetpomp, handpomp of een elektrische pomp. Ben je van plan om ook een air seconds tent aan te schaffen? Kies dan altijd voor de rode handpomp met manometer, deze is zowel geschikt voor een luchtbed als voor het opblazen van de air seconds tenten.

Elektrische luchtbedpomp

Op onze website hebben we verschillende elektrische pompen. We hebben een die opgeladen kan worden en daardoor geen netstroom meer nodig heeft tijdens het oppompen. Door deze handigheid ben je nooit afhankelijk van netstroom, maar zodra je pomp leeg is moet je wel opnieuw wachten tot hij volledig opgeladen is. Ook is er een pomp die alleen op netstroom kan. Daarnaast heeft Decathlon zijn eigen elektrische luchtbedpomp die zowel draadloos als op netstroom gebruikt kan worden. Hierdoor hoef je niet opnieuw te wachten tot de elektrische luchtbedpomp is opgeladen, maar kan je de luchtbedpomp gewoon in de netstroom pluggen en doorgaan waar je gebleven bent.

Luchtbed met pomp kopen?

Iedereen kent de luchtbedden met de ingebouwde pompen die je aan kan sluiten op het stopcontact. Decathlon heeft dit model niet in het assortiment maar doet het net even anders. Wij bieden een luchtbed met een geïntegreerde voetpomp. Hierdoor heb je geen stroom nodig om deze luchtbed met pomp op te blazen. Het enige wat je nodig hebt is 1,5 minuut om met de geïntegreerde voetpomp het luchtbed de juiste hardheid te geven. Op de geïntegreerde voetpomp in het luchtbed geeft Decathlon 10 jaar garantie.

Kijk bij het kiezen van de pomp naar het aantal bar dat het luchtbed nodig heeft. Dit is vaak terug te vinden op het luchtbed of op de bijbehorende doos.Voor alle luchtbedden volstaat de voetpomp. Alleen de campbedair heeft de rode pomp nodig. Dan kan je beter de keus maken voor een handpomp of eventueel een elektrische pomp. Natuurlijk kan je voor extra advies altijd langskomen in één van onze 20 winkels, hier staat altijd een kampeer experts voor je klaar.