Lakenzakken

Lakenzakken

Lekker slapen en een schoon gevoel, kies dan altijd voor een lakenzak. We hebben drie verschillende lakenzakken, namelijk katoen, polyester en zijde. Een lakenzak kan je gebruiken om in je slaapzak doen of als je bijvoorbeeld gaat backpacken en hostels gaat slapen.
Advies nodig?
Wat is een lakenzak en waarom heb je er eentje nodig?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Geslacht
‪AANTAL SEIZOEN(EN)‬
Maat
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
€74,99
Carinthia Polycotton Liner
CARINTHIA

Carinthia Polycotton Liner

€74,99
Carinthia Polycotton Liner
CARINTHIA

Carinthia Polycotton Liner

€9,99
Basic lakenzak voor slaapzak polyester
QUECHUA

Basic lakenzak voor slaapzak polyester

(78)
Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad
4.5/5 Op basis van 726 reviews

Diverse lakenzak kopen?

Bij Decathlon koop je lakenzakken ongeacht waar je ze voor gaat gebruiken. We hebben de lakenzakken in diverse materialen. Hierdoor kies je de perfecte uit. Bekijk ook direct onze slaapzakken en slaapmatjes. Lees hieronder de verschillen tussen de materialen van onze lakenzakken.

Lakenzakken van katoen.

Lakenzakken van katoen zijn het meest comfortabele. Katoen ademt goed en voelt het lekkers aan. Het droogt alleen niet snel en is relatief zwaar. Hierdoor is een lakenzak van katoen het meest geschikt voor bijvoorbeeld backpackers. Waar gebruikt je deze lakenzak dan voor bij het backpacken? In bepaalde hostels wil je liever niet zo in het bed stappen. Door je lakenzak van katoen lig je in je eigen coconnetje. Hierdoor raak je geen lakens of matrassen aan van twijfelachtige hygiëne. Slaap je toch net even wat lekkerder.

Wat is het verschil tussen een katoenen en polyester lakenzak? De lakenzak van polyester houdt ook je slaapzak schoon. Hierdoor hoef je je slaapzak minder vaak te wassen. Polyester droogt namelijk erg snel en is goedkoper en lichter dan katoen. Dat is het verschil tussen de lakenzakken.

Zijden lakenzakken

De zijden lakenzakken zijn voor de echte genieters. Deze zijden lakenzakken zijn prijzig, maar overtreffen de andere materialen in elk aspect. De zijden lakenzakken zijn super licht, reguleren de temperatuur het beste en pakt super klein in. Daarom is een zijden lakenzak het meest geschikt voor het bergwerk. Je vindt ze bij ons alleen in een mummyvorm. Hierdoor zijn ze het meest geschikt voor in een mummyslaapzak. Het comfort van zijde is ook niet te vergeten. Je moet wel een beetje voorzichtig zijn met zijde. Het is minder sterk dan katoen. Kruip daarom wel rustig uit je lakenzak. Hierdoor belast je de naden niet te veel en gaat ie weer langer mee!

Bekijk online al onze slaapzakken, slaapmatten en kampeerkussentjes! Zo ben jij straks tiptop voorbereid op je volgende avontuur.