Kooktoestellen

Kooktoestellen

Ben je op zoek naar een kooktoestel? Bij Decathlon ben je aan het juiste adres. We hebben diverse kooktoestellen van Campingaz en kemper. Hierop kook je de lekkerste maaltijden tijdens het kamperen. Deze maaltijden kun je heerlijk eten aan onze kampeertafels en stoelen.
Advies nodig?
Wandelen en kamperen in het paasweekend
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
449,99
Robens Kobuk houtkachel
ROBENS

Robens Kobuk houtkachel

Verkocht en verstuurd door Bushcraftshop.nl

104,99
47,99
51,99
Robens Logger Wood Stove
ROBENS

Robens Logger Wood Stove

Verkocht en verstuurd door Bushcraftshop.nl

80,99
79,99
4.5/5 Op basis van 5813 reviews

Kooktoestel kamperen

Wat is er leuker dan zelf koken tijdens het kamperen? Ben je op zoek naar het juiste kooktoestel kamperen dat geschikt is voor jouw vakantie? Dan ben je bij Decathlon aan het goede adres. Wij bieden verschillende kooktoestellen voor kamperen aan van onder andere ons eigen merk Quechua, Campingaz en Kemper. Van 2-pits kooktoestellen voor kamperen tot makkelijke plancha’s of gasbranders. De 2-pits kooktoestellen zijn compact, makkelijk mee te nemen, hebben een fraai design en zijn voorzien van deksels. Ook hebben wij een kooktoestel van Campingaz die ook wel de Party Grill wordt genoemd. In deze kookset heb je het kooktoestel, de plancha, grill, barbecue én een wok! Zo kun je uitgebreid koken op de camping en genieten van jouw favoriete gerechten. Let wel op: enkele producen zijn alleen beschikbaar in de winkel.

Kampeer kooktoestel

Wij raden aan om na het aanschaffen van je kampeer kooktoestel ervoor te zorgen dat het goed onderhouden wordt. Zo gaat je kampeer kooktoestel het langst mee én kun je er optimaal van genieten. Wanneer je lekker gekookt hebt, vergeet dan niet om het kampeer kooktoestel goed af te wassen (zorg dat alle kleine eetresten ook verwijderd zijn) en te laten drogen voordat je het gaat opbergen. Op deze manier gaat het kooktoestel het langst mee. Tenslotte is het belangrijk het op te bergen op een schone en droge plek, zodat er geen vocht bij komt. Meer informatie nodig? Bekijk per kooktoestel de productinformatie of vraag één van onze medewerkers.

Gasbrander voor kamperen

Op zoek naar een gasbrander in plaats van een kooktoestel? Onze ontwikkelaars van het Forclaz team, zelf fans van hiken en kamperen, ontwierpen eenvoudige en gebruiksvriendelijke gasbranders om maaltijden te bereiden tijdens bijvoorbeeld een trektocht. Met piëzo-ontsteking, zodat je geen aansteker nodig hebt! De gasbrander voor trekking Trek 100 komt daarnaast met een transportbox zodat het goed beschermd is in de backpack. Deze kan je dus makkelijk meenemen!

Onze kooktoestellen met een lagere impact op het milieu

Ken je onze ecodesign producten al? Dit zijn producten die geproduceerd zijn op een duurzamere manier. Zo kan het product gemaakt zijn van bijvoorbeeld recycled polyester. Binnen onze kooktoestellen hebben wij ook ecodesign. Zoals een licht, stabiel kooktoestel dat is ontwikkeld in het hartje van de Franse Alpen en perfect is om je maaltijden snel en veilig te bereiden. Ons team van Quechua en Forclaz werkt hier veel aan en daarom namen ze maatregelen om dit kooktoestel ook milieuvriendelijker te ontwerpen. De oppervlaktebehandelingen die alleen een esthetisch nut hebben, schaften ze dus af. Ook lieten ze heel wat elementen van dit kooktoestel niet langer verven en verzinken (het ging hier om poten, pansteunen, schoorsteen en de gasregelknop), terwijl ze technische kenmerken en de duurzaamheid ervan gewoon garanderen.