Kampeerlamp

Kampeerlamp

In het donker je spullen vinden in je tent is knap lastig of als je een boek aan het lezen ben op het luchtbed. Kies daarom altijd voor een schemerlampje. Koop je kampeerverlichting eenvoudig bij Decathlon.
Advies nodig?
Hoe kies je een goede kampeerlamp?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
‪TYPE VOEDING‬
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
€65,90
€26,90
Led zaklamp LMP1017
NUM'AXES

Led zaklamp LMP1017

Verkocht en verstuurd door NUM'AXES

€56,99
€43,99
€84,90
4.6/5 Op basis van 6418 reviews

Kampeerlamp

Wanneer je gaat kamperen kan het fijn zijn om een kampeerlamp mee te nemen. Deze kun je gemakkelijk meenemen en vervolgens neerzetten of ophangen in je tent. Wanneer je in de avonduren ook nog gezellig een spelletje wilt spelen of een boek wilt lezen kan een kampeerlamp de ideale oplossing bieden. Gemakkelijk uit en aan te zetten door één druk op de knop.

Oplaadbare lamp kamperen

Ons team van Quechua ontwikkelt producten voor kamperen vanaf de voet van de Mont Blanc. Zij hebben onder andere oplaadbare kampeerlampen geproduceerd. Zo heeft onze nieuwe oplaadbare lamp BL100 genoeg licht om twee personen te verlichten. De oplaadbare lamp kan op verschillende standen gezet worden, voor wanneer je bijvoorbeeld iets meer voor de sfeerverlichting wilt gaan. Dankzij de riem die eraan vast is gevestigd kun je de oplaadbare lamp ook mooi ophangen in je tent.

Verschillende lampjes camping

Als je op zoek bent naar verlichting voor op de camping kun je kiezen uit verschillende lampjes. Je kunt gaan voor een herlaadbare kampeerlamp of bijvoorbeeld een oplaadbare zaklamp. Ons Quechua team, zelf enorm ervaren kampeerders en hikers, ontwikkelde bijvoorbeeld verschillende lampjes op dynamo zodat je op een tocht altijd een autonome, robuuste en waterbestendige verlichting hebt. De autonome zaklamp Dynamo 300 WP is dankzij de dynamo de ideale lamp voor alle outdooractiviteiten waarbij je nood hebt aan robuuste, waterdichte en 100% autonome verlichting.