Kampeerkussens en dekens

Kampeerkussens en dekens

Wil je nog lekkerder slapen in de tent? Bekijk dan onze kampeerkussens en dekens! We hebben diverse kampeer kussens en dekens die zorgen dat je lekker ligt en comfortabel slaapt. Comfortabel slapen doe je ook met onze luchtbedden en slaapzakken.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
‪AANTAL PERSONEN‬
‪WEERSOMSTANDIGHEDEN‬
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
99,95
44,50
Kussen Trakker Pillow
TRAKKER

Kussen Trakker Pillow

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

49,50
Kussen Trakker Oval Pillow
TRAKKER

Kussen Trakker Oval Pillow

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

34,35
Kussensloop Aqua Atexx
AQUA PRODUCTS

Kussensloop Aqua Atexx

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

39,00
Kussen Trakker Small
TRAKKER

Kussen Trakker Small

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

20,28
Camping Kussen
INTEX

Camping Kussen

Verkocht en verstuurd door OUT AT HOME

27,95
4.6/5 Op basis van 5668 reviews

Kampeerkussens

Op zoek naar de lekkerste kampeerkussens? Bij Decathlon scoor jij je kampeer kussentjes voor op de camping! We hebben een uitgebreid aanbod voor op de camping, tijdens schoolkamp, voor scouting of voor de logé. Neem online een kijkje of kom ze proberen in onze stores! Bekijk ook direct onze slaapmatten, luchtbedden en slaapzakken.

Camping kussen

Voor de beste camping kussens met een mooi prijsje kom je dus bij ons. Dan hoef je de grote kussens van thuis tenminste niet mee te nemen. We hebben diverse comfortabele modellen. We hebben een langwerpig kussen voor op de camping. Deze is ook goed te gebruiken in het vliegtuig. Door middel van een touwtje kun je hem kleiner maken. Hierdoor kan hij dus ook op de camping gebruikt worden.

We hebben ook een aantal opblaasbare kussens. De simpelste is erg goedkoop en daardoor ook het minst comfortabel. De duurste van onze kampeerkussens is erg comfortabel. Het camping kussen heeft een afneembare hoes. Hierdoor is hij goed schoon te houden. Simpelweg de hoes wassen en je bent klaar! De lichtgewicht camping kussens zijn ook geschikt om mee te nemen de bergen in. Hierdoor slaap je ook in de bergen super comfortabel. Wat je ook zou kunnen doen is al je kleren in een van je truien stoppen. Hierdoor heb je een zelfgemaakt kussentje. In ruil voor die tip moet je wel beloven dat het een trui van ons is.

Kussens voor kamperen

Het belangrijkste aan kussens voor kamperen is dat ze comfortabel zijn. Een kleine tip voor onze opblaasbare kussens is om ze niet keihard op te blazen. De lucht is beter verdeeld als het kussen niet te hard is opgeblazen. Als je kiest voor de goedkope kussens voor kamperen hebben we nog een tip! Doe een trui om het kussen. Zo verhoog je het comfort! Zo heb je toch een beetje het comfort van thuis, zonder de grote kussens mee te nemen.