Jerrycans en waterzakken

Jerrycans en waterzakken

Op zoek naar een jerrycan of een waterzak? Bij Decathlon ben je aan het juiste adres! We hebben diverse waterzakken en jerrycans van 1 t/m 15 liter. In onze jerrycans kan je gemakkelijk veel water opslaan. Onze waterzakken kan je weer meenemen tijdens een wandeling. Ook zijn er opvouwbare waszakken waarin je gemakkelijk pannensets en bestek kan afwassen.

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Type
Merk
Prijs
4.4/5 Op basis van 1404 reviews

Jerrycans voor op de camping

Op zoek naar een jerrycan voor op de camping? Wij bieden verschillende jerrycans aan waar je makkelijk je water of drankje in opslaat. Ons doel hiervan is oim stevige, gemakkelijk te gebruiken jerrycan te creëren die zowel opvouwbaar als compact is. Ons assortiment bestaat onder andere uit jerrycans die je met 3 liter water kunt vullen tot jerrycans die je kunt vullen tot wel 10 liter. Als er gat in de jerrycan is gekomen, kan je hem repareren met onze "SET VAN 6 ZELFKLEVENDE REPARATIEPATCHES VOOR LUCHTBED". Die zijn perfect geschikt voor onze jerrycan. Ook met patch voldoet de jerrycan nog steeds aan de normen voor contact met levensmiddelen. De code om de set te bestellen is: 8557113. Kopieer de referentiecode en plak hem in onze zoekbalk.

Waterzakken voor op de camping

Onze waterzakken zijn ontwikkeld voor natuurliefhebbers die veel buiten sporten of kamperen. Maar ook hebben wij een waterzak die is gemaakt voor mountainbikers die ritten van meer dan 4 uur maken. Schuif de waterzak van 3 liter in je rugzak, en je kunt 4 uur lang op pad. Het drinktuitje staat in een hoek van 45°, zo kan je gemakkelijker drinken. Met brede opening, om gemakkelijk te reinigen. Ons team van fervente trailers ontwikkelde dit rugzakje van 5 liter om je materiaal in mee te nemen en gemakkelijk te drinken op je eerste trails. Deze trailtas van 5 liter, eentje van de nieuwste generatie, biedt enorm veel opbergmogelijkheden! Dankzij de 7 superhandige vakken en zakjes kan je al het nodige meenemen voor je volgende trails.

Ecodesign kampeerspullen

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om onze leefomgeving te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.Momenteel is dit product nog niet ontwikkeld volgens het principe van ecodesign, maar we streven er voortdurend naar om het duurzamer te maken: ecodesign, repareerbaarheid en duurzaamheid staan bij ons centraal. Ons team van Quechua & Forclaz is ervan overtuigd dat passie voor kamperen en outdoor gecombineerd kan worden met een steentje bijdragen aan de natuur. Zo is het team continu bezig met het doorontwikkelen van producten die een lagere impact hebben op de aarde. Ook onze afvalbak, hierboven beschreven, behoort tot de Ecodesign kampeerspullen. Het team heeft een dope dye techniek toegepast op het materiaal, waardoor minder water wordt verbruikt en er minder afvalwater van de verfbaden in het milieu terechtkomt. Ook zijn veel van onze Ecodesign kampeerproducten grotendeels gemaakt van gerecycled materiaal, zoals polyester. Een ander voorbeeld hiervan is onze GreenTraveler, een voedselcontainer met 6 compartimenten. Hierin kan je al je eten meenemen zonder gebruik van plastic zakjes en kartonnen doosjes. Zo heb je geen afval van je lunch of diner. De GreenTraveler is ontzettend makkelijk mee te nemen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus voor ieder wat wils!