Grondzeilen

Grondzeilen

Je wilt natuurlijk dat de leefruimte van de tent schoon blijft. Hiervoor hebben wij verschillende grondzeilen in meerdere formaten. Daarbij wordt het water, zand en stof afgevoerd, zodat alles netjes blijft. Hierdoor blijft de tent vaak schoner, gaat langer mee en heb je dus meer plezier. Benieuwd naar meubilair voor in jouw tent of rondom jouw tent? Neem dan een kijkje naar al onze kampeermeubels.
Advies nodig?
Hoe kies ik een grondzeil?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Merk
VERKOPER
Maat
Prijs
Kleur
€79,99
€116,99
€246,99
€154,99
€238,99
Robens Fleece Carpet Kiowa
ROBENS

Robens Fleece Carpet Kiowa

€148,99
€53,99
Robens Grondzeil Pioneer 4EX
ROBENS

Robens Grondzeil Pioneer 4EX

€164,99
€100,13
€278,99
€98,99
Robens Footprint Yurt
ROBENS

Robens Footprint Yurt

€93,99
4.6/5 Op basis van 1987 reviews

Grondzeilen

Wanneer je gaat kamperen is het ideaal om grondzeilen te gebruiken in je tent. De grondzeilen zorgen ervoor dat je leefruimte netjes en schoon blijft. Ons team van Quechua is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc. Vanaf hier ontwikkelen zij allerlei producten, zoals grondzeilen, voor een optimale ervaring. Vervolgens testen zij de grondzeilen om te controleren of het aan alle eisen voldoet. Ons doel? Met onze grondzeilen willen wij extra bescherming bieden tegen slijtage en doorboring, wat vaak wordt veroorzaakt door wortels in de grond of steentjes. Onze grondzeilen zijn vrijwel allemaal waterdicht en zullen zand, stof en water afvoeren.

Grondzeil kopen?

Wil jij een grondzeil kopen? Wij helpen je om het juiste grondzeil aan te schaffen. Wil jij een grondzeil kopen omdat je een paar dagen op trekkingstocht gaat? Dan kun je het beste een licht, compact grondzeil kopen, zoals ons ultralichte grondzeil Trek 900. Deze biedt extra bescherming, beperkt schuren en vergemakkelijkt het schoonmaken. Met dit grondzeil kan je de tent opzetten zonder binnentent en gebruiken als tarp. Zo reis je nog lichter! Ben je van plan langer weg te gaan met een grotere groep? Bekijk dan per grondzeil de verschillende formaten om te controleren welke het beste bij jouw tent past. Voor de familietent of de grotere, opblaasbare tenten bijvoorbeeld kun je beter kijken naar een wat dikker grondzeil. Deze zal meer stevigheid geven aan alles wat je in de tent neerzet, zoals onze opblaasbare kampeerkast of onze tafels. Door goed naar de dikte te kijken voordat je een grondzeil gaat kopen zorg je ervoor dat je de juiste versie kiest die ook nog eens zo lang mogelijk meegaat.

Grondzeil voortent

Je kunt een grondzeil voortent gebruiken om je tent goed schoon te houden. Maar ook kan het belangrijk zijn bij verschillende weersomstandigheden. Zit je graag lekker buiten in je campingstoel aan de campingtafel? Maar weet je niet wat je moet doen als het hard gaat regenen? Wanneer het regent is het fijn als je een grondzeil voortent plaatst, zodat water afgevoerd wordt en je voeten droog kunnen blijven. Ook is een grondzeil voortent prettig wanneer je liever niet constant op blote voeten door het gras en eventueel modder loopt. We raden je aan om vervolgens je grondzeil voortent (droog) op te bergen samen met de rest van je kampeerspullen, dan gaat het zo lang mogelijk mee. Even goed schoonmaken en het vuil eraf poetsen en dan heb je er de kampeervakantie erop weer optimaal plezier van!