Festivaltent

Festivaltent

Staat er binnenkort een festival op de planning dan heb jij een goede tent nodig voor je plekje op de camping. De nachten zijn vaak kort en je hebt je de energie hard nodig. Een goede festivaltent is daarom onmisbaar! Maar wat is nou eigenlijk de beste festival tent? Op een festival is gemak en snelheid de eerste prioriteit. Hiervoor bieden wij de pop-up tenten aan. Een festival tent niet te duur zijn, wij bieden al een festival tent aan vanaf €29,99! Daarnaast wil je na een avond goed feesten natuurlijk heerlijk uitslapen. In onze Fresh and Black tenten ben jij ook op dag 2 weer uitgeslapen voor het volgende feestje. Zorg voor ultiem comfort en gemak en bekijk ook onze slaapzakken en matjes, festivalstoelen en tafels, en onze luchtbedden.

Advies nodig?
Hoe zet je een tent goed op?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
‪AANTAL PERSONEN‬
‪AANTAL RUIMTES‬
‪tent technology‬
Merk
Kleur
Prijs
wat is de levensduur van mijn tent?
lees meer
€99,99
Kampeertent voor 3 personen 2 SECONDS
QUECHUA

Kampeertent voor 3 personen 2 SECONDS

(60)
Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad
4.4/5 Op basis van 14441 reviews

Festival tenten

Ga je naar een festival en zoek je de ideale festival tent? In onze online kampeerwinkel hebben wij een ruim assortiment aan festivaltenten. Onze tenten zijn super snel op te zetten en misschien nog wel belangrijker.. donker en koel door onze fresh and black technologie. Met onze festivaltenten heb je toch nog een goede nachtrust tijdens je festival. Bekijk ook onze slaapzakken en matjes, kampeerstoelen en tafels en onze luchtbedden.

Festivaltent kopen

Ons gehele assortiment aan tenten is online te zien, waardoor je heel gemakkelijk een festivaltent kan kopen. Mocht het nou zo zijn dat je nog niet helemaal zeker bent, dan kan je het beste naar één van onze winkels gaan. In diverse winkels hebben wij mooie tenten pleinen waarop je duidelijk de tent kan zien. Hierdoor kan je beter beslissen welk festivaltent je wilt kopen. Ook lopen er in de winkel genoeg experts rond die je kunnen helpen met al je vragen!

Wat is nou de beste festival tent?

Wat is nou eigenlijk de beste festival tent? Op een festival is gemak en snelheid eerste prioriteit. Hiervoor bieden wij de pop-up tenten aan. Daarnaast moet een festival tent niet te duur zijn, wij bieden al een festival tent aan vanaf €24,99! Als laatste wil je na een avond goed feesten natuurlijk heerlijk uitslapen. In onze Fresh and Black tenten ben jij ook op dag 2 weer uitgeslapen voor het volgende feestje. De beste festival tenten van Decathlon vind je op deze pagina met ultieme aanrader in prijs/kwaliteit de 2 seconds pop-up 3 persoons van €84,99!