Binnentent

Binnentent

Deze binnentent is een onderdeel van je Quechua tent. Ze zijn dus bedoeld ter vervanging van je huidige binnentent van Quechua wanneer deze beschadigd is. Met deze nieuwe binnentent voorkom je condensatie in je tent voor een optimaal comfort. Onze medewerkers in jouw Decathlon winkel helpen je graag om de binnentent te vervangen. Aarzel dus niet om gebruik te maken van hun diensten. Bekijk ook ons brede aanbod van tenten voor een heerlijke nachtrust.

Advies nodig?
Hoe kies ik een tent?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Merk
VERKOPER
Maat
Prijs
Kleur
4.1/5 Op basis van 58 reviews

Binnentent voor je tent

Op zoek naar een binnentent voor je tent? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt een binnentent kopen als een onderdeel van je aangeschafte Quechua tent. Ze zijn dus bedoeld ter vervanging van je huidige binnentent van Quechua wanneer deze beschadigd is en toe is aan vernieuwing. Met deze nieuwe binnentent voorkom je de condensatie in je tent voor een optimaal comfort. Onze medewerkers in jouw Decathlon winkel helpen je graag om de binnentent te vervangen en al jouw vragen te beantwoorden. Aarzel dus niet om gebruik te maken van hun diensten. Bekijk ook ons brede aanbod van tenten voor een heerlijke nachtrust.

Waarom een binnentent kopen?

Wil je een binnentent kopen? Of twijfel je of je een (nieuwe) binnentent moet kopen? Een binnentent kan fijn zijn wanneer je wat extra warmte wilt vasthouden. Als je op vakantie gaat waar het in de nacht een stuk koeler is, kan je ervoor kiezen om een binnentent op te zetten in je tent. Deze houdt warmte langer vast, waardoor je minder koel zult slapen. Ook de warmte die je zelf creëert met je lichaam zal langer vastgehouden worden in de binnentent door de hoge isolerende werking. Zo kan je dus zelfs, als je wilt, in de winter kamperen!

Ecodesign binnentent

Ons team van Quechua & Forclaz gelooft erin dat de passie voor het kamperen gecombineerd kan worden met het bijdragen van een steentje aan de natuur. Zo ontwikkelde het team dit slaapcompartiment op een milieubewuste manier. Je maakt er een opblaasbare Air Seconds Base Connect Fresh gemakkelijk een tweepersoonstent mee. Maak van je Air Seconds Base Connect Fresh een 2-persoonstent met binnentent en buitentent om condensvorming te voorkomen. Deze Ecodesign binnentent is ontwikkeld met materialen met lagere milieu-impact: het team heeft bij de ontwikkeling extra rekening gehouden met het milieu in de keuze van de materialen. Bij het verven van textiel wordt enorm veel water verbruikt en ook komt het afvalwater van de verfbaden in het milieu terecht. Om die milieu-impact te verkleinen, gebruiken we de spinbad-methode, waarbij de kleurstoffen al tijdens het spinnen aan het garen worden toegevoegd. Door het toepassen van dit soort methodes probeert het team steeds meer aanpassingen te verrichten.