Bewaardozen

Bewaardozen

Bewaar al je eten in de bewaardozen van Decathlon. Zo blijft al jouw eten en drinken lekker lang vers. Bewaardozen koop je bij Decathlon! Wil je jouw eten en drinken ook koel houden? Bekijk dan onze koelboxen, waarin je gemakkelijk en koel jouw etenswaren of drinkflessen meeneemt. Benieuwd naar meubilair voor in jouw tent of rondom jouw tent? Neem dan een kijkje naar al onze kampeermeubels.

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Type
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.5/5 Op basis van 2269 reviews

Bewaardozen kopen

Wil jij bewaardozen kopen voor op de camping? Bij Decathlon hebben wij een ruim assortiment aan bewaardozen. Wil je eten en drinken meerdere uren warm (of koel) houden? Ons team van Quechua & Forclaz ontwierpen eenvoudige en lichte roestvrijstalen thermobox. In dubbelwandig vacuüm roestvrij staal voor betere isolatie. De bewaardoos is compact en licht met een grote opening. Handig met een draaghengsel en schroefdeksel (0,5 liter). De meest bewaardozen zijn vrij eenvoudige producten en bestaan uit 4 elementen (rvs bak, isolerende deksel van polypropyleen, koppelstuk en silicone hengsel) die je waar nodig gemakkelijk uit elkaar kunt halen. Het team heeft ook bewaardozen met een vrij grote opening met een diameter van 8 cm, zodat je de bewaardoos gemakkelijker kunt vullen en afwassen. Met het draaghengsel neem je de box gemakkelijk mee zonder dat hij te veel plaats in neemt in je tas. Wil jij dus bewaardozen kopen voor op de camping? Bij ons ben je aan het juiste adres. Bekijk ook onze kampeer artikelen en overige kampeerspullen.

Ecodesign kampeerspullen

Ons team van Quechua & Forclaz is ervan overtuigd dat passie voor kamperen en outdoor gecombineerd kan worden met een steentje bijdragen aan de natuur. Zo is het team continu bezig met het doorontwikkelen van producten die een lagere impact hebben op de aarde. Ook onze afvalbak, hierboven beschreven, behoort tot de Ecodesign kampeerspullen. Het team heeft een dope dye techniek toegepast op het materiaal, waardoor minder water wordt verbruikt en er minder afvalwater van de verfbaden in het milieu terechtkomt. Ook zijn veel van onze Ecodesign kampeerproducten grotendeels gemaakt van gerecycled materiaal, zoals polyester. Een ander voorbeeld hiervan is onze GreenTraveler, een voedselcontainer met 6 compartimenten. Hierin kan je al je eten meenemen zonder gebruik van plastic zakjes en kartonnen doosjes. Zo heb je geen afval van je lunch of diner. De GreenTraveler is ontzettend makkelijk mee te nemen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus voor ieder wat wils!