8 persoons tent

8 persoons tent

Op zoek naar een 8 persoons tent voor het hele gezin? Koop de tent zo snel mogelijk bij Decathlon. De 8 persoons tenten zijn verkrijgbaar in Fresh & Black formaat en hebben 4 slaapcabines. Fresh and Black betekend dat de tent koeler blijft en dat het in de tent donker is waardoor je langer kan blijven liggen. Slaap nog lekkerder door onze luchtbedden en slaapzakken.

Advies nodig?
Hoe kies ik een tent?
a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Type
‪AANTAL RUIMTES‬
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
Montana 8 Tent – Campingtent – Voor 8 personen
Montana 8 Tent – Campingtent – Voor 8 personen
419,00
In 2 kleuren beschikbaar
SKANDIKA

Montana 8 Tent – Campingtent – Voor 8 personen

Verkocht en verstuurd door MAX TRADER
4/5 Op basis van 567 reviews

8 PERSOONS TENT BIJ DECATHLON

Ga je met een vriendengroep of met de hele familie op kampeervakantie en wil je een 8 persoons tent kopen? Wij helpen je bij het kiezen van een 8 persoons tent. Ons fanatieke team van Quechua heeft verschillende soorten tenten ontwikkeld voor meerdere personen, zodat je met een iets kleinere groep meer ruimte hebt of gezellig met 8 personen in de grote tent kunt slapen. De 8 persoons tent heeft vier aparte slaapcompartimenten en in de tent ook nog een grote leefruimte, zodat je er ook kunt zitten om uitgebreid te eten of bijvoorbeeld een spelletje te spelen. De slaapcompartimenten aan de rechterkant van de 8 persoons tent kunnen ook eventueel worden weggenomen zodat je een nog grotere leefruimte krijgt. Elk slaapcompartiment van deze tent is geschikt voor maximaal twee luchtbedden van 70 cm breed. De 8 persoons tent klinkt als een enorm grote tent, maar is makkelijk op te bergen en te transporteren door de rechthoekige tentzak. Zo kan jij samen met vrienden of met familie genieten van je vakantie! Ook voor andere tenten, naast 8 persoons tenten, kun je bij ons terecht.

GROTE TENT KOPEN

Als je met je gezin op vakantie gaat is het belangrijk om de juiste, grote tent aan te schaffen. Decathlon biedt een ruim assortiment aan grote tenten. Maar hoe kies je nu precies de juiste, grote tent? Het is van belang dat je weet hoe en waar je de grote tent gaat gebruiken. Houd hierbij rekening met het aantal personen. Zo weet je of je genoeg ruimte hebt in de tent. Daarnaast is het comfort belangrijk. Onze Quechua Fresh & Black tenten hebben een speciale isolerende buitenlaag waardoor de tent koel blijft. De temperatuur kan binnen tot wel 17 graden koeler blijven dan de reguliere tent. Ook kun je kiezen tussen een pop up tent, opblaasbare tent of een klassieke grote tent met tentstokken. Heb je hulp nodig bij het uitkiezen van een tent? Schroom niet om één van onze medewerkers om advies te vragen.

Welke tent 8 personen moet ik kiezen?

Weet je niet welke tent 8 personen je moet kiezen? Denk dan goed na over de unieke gebruiksgemakken van elk van deze tenten. Ons team van fervente kampeerders ontwikkelde onder andere een dagtent met opblaasbare bogen voor 8 kampeerders. Ons doel hiervan? Kampeerders laten genieten van een grote, opblaasbare dagtent die ruim genoeg is voor 8 personen. Je zit goed beschermd dankzij 3 deuren met muggengaas. Daarnaast heeft onze tent 8 personen Fresh een tentdoek die ervoor zorgt dat je tent minder snel opwarmt in de zon. Dat is fijn wanneer je wat koelte nodig hebt of langer wilt uitslapen. Deze tent 8 personen is ook erg ruim, het heeft een leefruimte van 9m² en een hoogte van 2,25m.

FAMILIETENT KOPEN

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen van je 8 persoons tent. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en daarnaast een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Ook kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas). Ook als je naast de daktent bijvoorbeeld een camping douche of campingtafel hebt aangeschaft kun je kiezen hoe je het geleverd wilt hebben of of je het zelf wilt ophalen. Heb je nog vragen over de producten of de levering ervan? Vraag het gerust aan één van onze medewerkers die klaar staan om jou te helpen met het aanschaffen van je kampeerspullen.