6 persoons tent

6 persoons tent

6 persoons tenten koop je snel en eenvoudig bij Decathlon. We hebben een tunneltent en opblaasbare tenten. Deze tenten zijn verkrijgbaar in de Fresh & Black uitvoering, maar ook in een normale uitvoering. Dit zijn ideale familietenten voor de kampeertrip. Neem ook luchtbedden, slaapzakken en kampeer artikelen mee.

Advies nodig?
Hoe kies ik een tent?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
‪AANTAL RUIMTES‬
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
1.183,10
468,60
1.415,10
777,10
1.299,10
835,10
1.183,10
951,10
1.200,00 −40%
720,00
119,99
4.2/5 Op basis van 1176 reviews

6 persoonstent kopen

Ga je met een groep op vakantie en wil je een 6 persoonstent kopen? Wij helpen je op weg met het maken van de juiste keuze bij het aanschaffen van een 6 persoonstent. Ons team van Quechua heeft tenten ontwikkeld voor meerdere personen, zodat je of met een kleinere groep meer ruimte hebt, of gezellig met 6 personen in de tent kunt slapen. De 6 persoonstent heeft drie aparte slaapcompartimenten en daarnaast ook nog een grote leefruimte, zodat je er ook samen kunt zitten om te eten of bijvoorbeeld een spelletje te spelen. Hier kun je ook een grondzeil plaatsen, zodat het ook nog netjes blijft. Wanneer je een grondzeil bij je 6 persoonstent aanschaft zul je ook een stuk comfortabeler zitten op de campingstoelen.

Welke tent 6 personen moet ik kiezen?

Onze tent voor 6 personen is ontwikkeld in verschillende modellen, zodat er voor elke groep een geschikte tent is. Zo is er onder andere de tent voor 6 personen Arpenaz 6.3 in Fresh & Black versie. Met deze Fresh & Black tent 6 personen zul je langer kunnen uitslapen door middel van de Fresh & Black technologie. Door de stof van deze Fresh & Black tent 6 personen wordt minder licht doorgelaten. Hierdoor blijft het langer donker binnen en daardoor ook koeler. Ook kun je voor gemak kiezen en een opblaasbare tent 6 personen kiezen. Deze tent komt met drie aparte slaapcompartimenten en heeft opblaasbare bogen. Binnen korte tijd heb je de tent al staan, doordat je alleen de tentbogen hoeft op te blazen. Deze is er onder andere in een versie gemaakt van polykatoen. Dit zorgt voor veel comfort en duurzaamheid, want de tent gaat langer mee! Ook heeft deze een isolerend grondzeil, waardoor het schoon en warm blijft in je tent.

ONDERHOUDSADVIES

Onze kampeertenten werden ontwikkeld voor tijdelijk outdoor gebruik (4 weken per jaar), voor een verblijf op de camping of om te kamperen in de natuur. Wekenlange ononderbroken blootstelling aan uv-stralen kan het tentdoek helaas aantasten. Deze producten vallen niet onder de categorie "tuinmeubilair" en zijn dus niet geschikt om permanent buiten te blijven staan. Het is belangrijk dat je de tent binnen goed en droog opbergt wanneer je ze niet gebruikt, dan gaat de tent zo lang mogelijk mee!

HOE WORDT MIJN TENT BEZORGD

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen van je 6 persoons tent. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en daarnaast een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Ook kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas). Ook als je naast de daktent bijvoorbeeld een camping douche of campingtafel hebt aangeschaft kun je kiezen hoe je het geleverd wilt hebben of of je het zelf wilt ophalen. Heb je nog vragen over de producten of de levering ervan? Vraag het gerust aan één van onze medewerkers die klaar staan om jou te helpen met het aanschaffen van je kampeerspullen.