5-persoons tenten

5-persoons tenten

5 persoons tenten zijn er in verschillende uitvoeringen. Wil jij een opblaasbare 5 persoonstent die hebben wij ook. Onze tenten worden getest in alle weersomstandigheden en hebben minimaal 2 jaar garantie.
2 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 458 reviews

  Meerdere persoons tenten in verschillende formaten

  Compleet assortiment tenttapijt Ben jij op zoek naar een feesttent bij Decathlon dan ben je hier ook aan het goede adres. De feesttenten die wij aanbieden zijn voor meerdere personen. Zo hebben wij schuiltenten of luifel tenten. Zo kan jij altijd een feestje bouwen. Ook zijn onze feesttenten prima geschikt voor festivals. Mis geen feest meer door de tenten van Decathlon.

  Persoons tenten koop je samen met een tenttapijt

  Compleet assortiment tenttapijt Nadat je een goedkope tent hebt gekocht is het belangrijk om een goed ademend tenttapijt aan te schaffen. Dit is namelijk beter voor het gras en dus voor de natuur. Een goed tenttapijt beschermt de bodem van je tent. Het tenttapijt werkt dan als een trechter als het regent. Als je jouw tent open hebt staan voert dit tenttapijt dit water sneller af. Wat natuurlijk een groot voordeel is.Onze tenttapijten zijn niet duur, maar wel voor een goede prijs.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen