5 persoons tent

5 persoons tent

Ga je met het gezin op vakantie of met meerdere mensen? Dan zijn de 5 persoons tenten ideaal. Daarbij hebben we 5 persoons tenten die opgeblazen kunnen worden of tenten die je op de ouderwetse manier kan opzetten met stokken. Maak jouw kampeervakantie compleet met onze kampeerstoelen en tafels,luchtbedden en nog veel meer!

Advies nodig?
Hoe kies ik een tent?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
381,60
707,50
1.705,10
556,70
1.191,90
590,40
359,50
4.4/5 Op basis van 838 reviews

Diverse 5 persoons tenten

Of je nou met je gezin weggaat of met een groep vrienden. Bij Decathlon hebben we mooie 5 persoons tenten. Bij ons scoor jij je tent voor je volgende avontuur. Bekijk ze online op deze pagina! In onze winkels hebben we sommige tenten ook opgezet.

Geen gefrummel met stokken; De opblaasbare 5 persoons tenten

Bij Decathlon koop je onze air-seconds tenten als je geen zin hebt in stokken. Na een lange dag rijden naar Frankrijk is dit soms geen pretje. Dankzij de opblaasbare 5 persoons tenten zit jij vrijwel direct na aankomst met een biertje in je hand. Bij ons haal je alles wat je nodig hebt. Dankzij onze dubbelmembraanspomp staan de bogen in een paar minuutjes. Effe afspannen nog.. En hoppa! Genieten van dat zonnetje. Vergeet niet je pingpongsetje te halen voor op de camping.

Onze tenten worden getest onder regendouches en in windtunnels. Hierdoor kunnen we de stevigheid van onze tenten garanderen. Een simpel zomerbuitje of een wat ruigere storm is geen probleem voor onze tenten. Niet schrikken als je opblaasbare 5 peroons tent in heftige wind een beetje meebuigt. Dat hoort zo.

Hoge leefruimte in een tunneltent 5 personen

Bij Decathlon hebben we ook tunneltenten voor 5 personen. Maar wat is precies een tunneltent? De meeste tunneltenten lijken op.. Je raad het al.. een tunnel. Door deze vorm is de stahoogte vaak hoog genoeg voor de meeste mensen. Wel zo prettig als je door dat zomerse buitje even binnen moet zitten. Onze tunneltenten 5 person zijn opgesplitst in een leefruimte en slaapruimtes. Hierdoor kan de een nog even lekker blijven liggen. Terwijl de ander al aan de chocoladecroissantjes begint.

Kleine tip: Wil je je tent zo lang mogelijk mee laten gaan? Koop dan een busje Solarproof van NikWax. Hierdoor blijft de coating van je tent langer goed. Te veel UV-straling is namelijk slecht voor deze coating en dan voornamelijk het polyester. En we gaan er natuurlijk vanuit dat dat zonnetje schijnt, waar je ook heen gaat.