3 persoons tent

3 persoons tent

Neem jij een 3 persoons tent die je in twee seconden kan opzetten of ga je de uitdaging aan om de tent zelf op te zetten? Wij hebben diverse tenten waardoor er voor iedereen wat wils bij zit. 3 persoons tenten zijn ideaal voor 2 personen. Je kan er gemakkelijk 2 luchtbedden in kwijt en je houdt dan nog ruimte over voor je bagage. Wil je meer ruimte overhouden dan is het interessant om te kijken naar een matje en neem er dan gelijk een slaapzak bij om lekker warm te blijven ‘s nachts.
Advies nodig?
Hoe kies ik een tent?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
‪LEEFRUIMTE‬
‪AANTAL RUIMTES‬
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
€157,09
Coleman Darwin 3+ tent
COLEMAN

Coleman Darwin 3+ tent

€188,70
Outwell Earth 3 tent
OUTWELL

Outwell Earth 3 tent

€897,65
€329,99
Robens Lodge 3 Tunneltent
ROBENS

Robens Lodge 3 Tunneltent

€224,91
Outwell Cloud 3 tent
OUTWELL

Outwell Cloud 3 tent

4.4/5 Op basis van 8024 reviews

Bekijk onze diverse 3 persoons tenten

Op zoek naar 3 persoons tenten? Bij Decathlon hebben we diverse modellen. Lichtgewicht, popup en Fresh and Black. Een 3 persoons tent is perfect voor als je met zijn drieën, of met z’n tweeën, op vakantie gaat. Bekijk online het assortiment of kom een keertje langs in onze stores.

Pop up tent voor 3 personen

We hebben diverse pop up tenten voor 3 personen. Onze pop up tenten zijn in twee seconden opgezet, vandaar de naam ‘2 seconds’. Deze pop up tenten 3 personen zie je veel op festivals. Met een goede reden. Snel opgezet, klein om mee te nemen en snel weer op te vouwen. Ja dat klopt, ze zijn heel snel weer op te vouwen. Bekijk hiervoor onze online instructie. Je mag ook langskomen, dan leggen we het je graag uit!

Koepeltent voor 3 personen nodig?

De klassieke koepeltent zie je op veel campings staan. Door de stevigheid van het ontwerp zijn ze erg populair. Bij Decathlon vind je koepeltenten voor 3 personen in een aantal varianten. We hebben ze bijvoorbeeld met onze gepatenteerde Fresh&Black coating. Hierdoor wordt het in de tent niet zo snel warm. Dit scheelt soms wel 17 graden celsius met de buitenlucht! Dit betekent echter niet dat de tent een soort koelbox is. Door de coating is de gevoelstemperatuur lager. Dit heeft te maken met natuurkunde, waarin je nu geen les krijgt hoor! Als je hier alles over wilt weten stel dan gerust je vraag. Onze medewerkers in de stores staan ook voor je klaar.

Verder hebben we ook lichtgewicht koepeltenten voor 3 personen. Deze zijn perfect voor op reis of in je rugzak. Als je de bergen in gaat zijn ze ook erg handig. Deze koepeltenten 3 personen zijn snel opgezet door het dubbele y systeem. Dit houdt in dat er maar één tentstok is. Hierdoor wordt het gewicht lager en biedt de tent nog steeds dezelfde stevigheid.. Wel zo lekker als je na een lange dag van 20 kilometer je tentje op wilt zetten. Kun je direct beginnen aan je vriesdroogmaaltijdje. Bekijk ook online onze slaapmatten, brandertjes en slaapzakken. Ze ben je optimaal voorbereid op je volgende activiteit!