2-persoons tenten

2-persoons tenten

Ga je binnenkort op vakantie of heb jij voor een andere reden een nieuwe 2 persoons tent nodig? Kies dan een van onze Quechua tenten! Bij Decathlon bieden wij een breed spectrum aan 2 persoons tenten aan die ideaal zijn om met zijn tweeën in te slapen. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld een pop up-, tunnel, bijzettent of koepeltent.
Terug naar artikelen
LEEFRUIMTE
AANTAL RUIMTES
Levertijd
Kleur
Prijscategorie
10 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 6358 reviews

  Waarop letten bij het kopen van een tent 2 personen

  Wanneer jij op zoek bent naar een tent voor 2 personen is het altijd goed om een aantal zaken in overweging te nemen. Zo is voor de één belangrijk, dat de tent van een lichtgewicht is en gemakkelijk op te vouwen. En hecht een ander meer aan de ruimte in een tent en hoe hoog deze is. Kortom, breng eerst jouw eigen wensen in kaart en ga daarna op zoek naar de meest geschikte tent voor 2 personen. Moet jij naast een 2 persoons tent ook nog andere kampeerbenodigdheden kopen, navigeer dan via deze link naar onze kampeerwinkel . Hier vind je een overzicht van al onze kampeerproducten zoals, luchtbedden, slaapzakken, kookgerei, maar ook kampeer- stoelen en tafels & andere tent accessoires.

  Koel en donker slapen in een twee persoons tent

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over hockey kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er test zones waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  Koel en donker slapen in een twee persoons tent

  Slapen in een koele twee persoons tent, dat willen wij allemaal eigenlijk wel. Kamperen staat vaak synoniem voor vroeg op moeten staan, omdat jij anders jouw tent uit brandt of dat het te licht wordt in de tent. Met de nieuwe Fresh & Black twee persoons tenten van Quechua is dit echter verleden tijd! Door het speciale F&B tentdoek wordt de tent voor 99% verduisterd (zelfs op klaarlichte dag) en houdt het de warmte eveneens goed buiten. Zo kan de temperatuur tot wel 17 graden koeler zijn in een F&B tent van Quechua, in vergelijking met een standaard tent. Met deze 2 persoons tent kan je dus nog even lekker omdraaien op die warme zomerdag! Nu weet je dat onze tenten goed met de hitte om kunnen gaan, maar zijn ze ook waterdicht? Onze 2 persoons tent wordt ook getest op tropische stormen en kan 200mm per uur aan regen weerstaan.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen