2-persoons luchtbedden

2-persoons luchtbedden

Of je nou op zoek bent naar een dun matje of naar een dik luchtbed, zo is er voor iedereen een geschikt 2 persoons luchtbed te vinden. Om nog beter te kunnen slapen hebben wij ook diverse slaapzakken, lakenzakken en slaap accessoires die ervoor zorgen dat je een goede nachtrust hebt.
Advies nodig?
Hoe kies ik een luchtbed voor kamperen?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
‪TYPE MATRAS‬
‪AANTAL PERSONEN‬
Maat
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
329,99
Robens Polarshield 120 Double
ROBENS

Robens Polarshield 120 Double

Verkocht en verstuurd door Bushcraftshop.nl

269,99
Robens Polarshield 80 Double
ROBENS

Robens Polarshield 80 Double

Verkocht en verstuurd door Bushcraftshop.nl

4.3/5 Op basis van 7051 reviews

2 persoons luchtbedden

Lekker met zijn tweetjes weg? Slaap als een roosje op een van onze 2 persoons luchtbedden. We hebben lekkere dikke waar je heerlijk op wegdroomt. Bekijk hier online onze luchtbedden om te zien of er wat voor je bij zit! Of kom ze gewoon testliggen in onze stores! Zien we je daar?

2 persoons luchtbed met pomp

Onze 2 persoons luchtbedden zijn met pomp op te blazen. We hebben diverse pompen in het assortiment om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Kies onze welbekende rode pomp als je snel klaar wilt zijn. Dankzij het dubbele membraan is het zo gepiept. 2 persoons luchtbedden met ingebouwde pomp hebben we helaas niet. Je moet dus wel zelf even aan de slag! Je kan natuurlijk altijd je 2 persoons luchtbed met een elektrische pomp oppompen. We hebben 2 soorten. Let er wel goed op dat je je 2 persoons luchtbed niet te hard oppompt. Je wil niet de hele camping aan het schrikken maken met een knal.

Tips voor je twee persoons luchtbedden

Om je een goede nachtrust te verzekeren hebben we nog wat tips voor bij je twee persoons luchtbed! Pomp hem bijvoorbeeld niet te hard op. Hierdoor stuiter je eraf als degene die naast je ligt onrustig slaapt. De gulden middenweg is dat je de grond voelt als je op je luchtbed zit. Als je vervolgens gaat liggen verdeelt de lucht zich en lig je perfect! Het zou kunnen dat je na verloop van tijd moet bijblazen. Dit komt deels door het inkrimpen en uitzetten van lucht. Denk dus niet meteen dat je twee persoons luchtbed lek is als hij na een nachtje wat leger is.

Mocht je nou snel last hebben van kou hebben we nog een tip. Je kan iets onder je luchtbed leggen. Hierdoor ben je geïsoleerd van de grond. Kies hierbij voor een schuimmatje of wollen deken. Wel zo handig als je een koukleum bent.