Spanbanden

Spanbanden

Wil je spanbanden of sjorbanden kopen? We hebben spanbanden in verschillende lengtes, van 3m tot 4,5m. Met onze spanbanden kun je jouw kajak, surfboard, sup of fiets aan je auto bevestigen om deze eenvoudig te vervoeren. Koop jouw spanbanden voordelig bij Decathlon.

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Type
Merk
Verwachte levertijd
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.6/5 Op basis van 1293 reviews

Spanbanden kopen bij Decathlon

Op zoek naar spanbanden om je sup board, kajak of fiets vast te maken? We verkopen bij Decathlon spanbanden in verschillende lengtes. Zo hebben we spanbanden om je fietsen extra vast te maken aan een fietsdrager, die spanbanden zijn 3 meter omdat dat vaak ruim voldoende is. Maar onze spanbanden voor een sup board, kajak of een surfboard zijn 4,5 meter en worden per twee verkocht zodat je ze ook goed kunt vast maken op een dakdrager van je auto. Daarnaast verkopen we ook kortere spanbanden om bijvoorbeeld je sup kleiner te maken of om je trekkingsrugzak strak te spannen. Ook is een kleine zwarte spanband handig om je tent mee vast te maken voor je die weer in de tas doet. De touwtjes die erbij zitten moet je altijd zelf knopen waardoor strak trekken veel moeilijker is. Met een spanband van Decathlon maak je snel je tent klein waardoor die makkelijker in de tas past. Onze sjorbanden zijn vrijwel altijd zwart waardoor ze niet snel vies worden en ook geen kleur afgeven op je fiets of sup. Spanbanden zijn altijd handig om thuis te hebben. Je kunt ze klein opbergen en zijn gemakkelijk te gebruiken. Onze sjorbanden zijn zo gemaakt dat ze niet los schieten wanneer je jouw kostbare producten ergens aan vast hebt gemaakt.

Spanbanden gebruiken voor watersport

Heb je dakdragers op je auto? Dan zijn spanbanden ideaal om je sup-, surfboard of kajak met spanbanden vast te maken aan je dakdragers. Met onze Decathlon sjorbanden kun jij veilig je spullen meenemen en genieten van het water. Maak bij het vervoeren van een sup-, surfboard of kajak altijd gebruik van twee sjorbanden. Op die manier weet je zeker dat je spullen goed vast blijven zitten. Om je sup-, surfboard of kajak te beschermen is het handig om ook gebruik te maken van schuimrolllen die je om je dakdrager heen kunt bevestigen. Daar kun je dan ook weer gewoon een spanband omheen doen zodat er niks kan beschadigen tijdens het transport.