Kano vervoeren / Kano kar

Kano vervoeren / Kano kar

Wil je jouw kano of kajak vervoeren? Bij Decathlon koop je een kajak of kano kar. Met onze dak dragers, shuimrollen en spanbanden, kun je jouw kajak of kano makkelijk op het dak van je auto vervoeren. We hebben ook materiaal om jouw kano of kajak op te hangen.

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Type
Merk
Verwachte levertijd
VERKOPER
Kleur
Prijs
FIETSTROLLEY VOOR WINDSURFMATERIAAL
FIETSTROLLEY VOOR WINDSURFMATERIAAL
279,99
SIDE ON

FIETSTROLLEY VOOR WINDSURFMATERIAAL

(9)
Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad
DRAAGTAS VOOR OPBLAASBARE KAJAK X100 3P
DRAAGTAS VOOR OPBLAASBARE KAJAK X100 3P
39,99
ITIWIT

DRAAGTAS VOOR OPBLAASBARE KAJAK X100 3P

Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad
4.4/5 Op basis van 531 reviews

Hoe kan ik het beste mijn kajak of kano vervoeren?

Hoe kan je het beste je kajak of kano vervoeren? Decathlon biedt je verschillende mogelijkheden. Zo verkopen wij de transportkar. Deze kano kar is van licht aluminium gemaakt en beschikt over een opvouwbaar en demonteerbaar systeem. Dit zorgt ervoor dat dit karretje eenvoudig mee te nemen is. Tevens beschikt de kar over dikke, stevige wielen. Dankzij deze wielen is deze transportkar geschikt om over zand of oneffen terrein te rijden. En dankzij de twee riemen blijft je materiaal er goed op liggen. Deze kar is dus ideaal om je kajak of kano van je auto naar het water te vervoeren.

Bevestig je kajak op het dak van je auto

Wanneer je wat verder van het water vandaan woont kan het handig zijn om je kajak of kano op het dak van je auto te vervoeren. Bij Decathlon vind je brede zelfblokkerende spanbanden, die dankzij klemgespen eenvoudig te monteren zijn en waarmee je je materiaal op de dakdragers van je auto kunt bevestigen. De spanbanden zijn voorzien van een neopreen inzetstuk, zodat de carrosserie van de auto en je materiaal beschermt wordt.Wil jij je auto (en je materiaal) nog beter beschermen? Maak dan gebruik van de schuimbeschermers voor je dakdrager. Deze beschermers kun je snel en eenvoudig op de dakdragers van je auto plaatsen. Let er alleen wel op dat de afmeting van de beschermers overeenkomen met je de afmeting van je dakdrager. Deze beschermers zijn niet alleen ideaal voor het vervoeren van je kajak of kano, maar ook voor het vervoeren van een surfboard, windsurfboard of SUP board. Bijkomend voordeel van de schuimbeschermers en spanbanden is dat je je kajak of kano niet bij ieder gebruik opnieuw op hoeft te pompen. Natuurlijk is dit zo gedaan. Maar het liefst sla je deze stap over en ga je gelijk het water op.

Geef je kajak of kano een mooi plekje aan de muur

Wil jij, nadat je lekker het water op bent geweest, je kajak of kano opbergen? Maak dan gebruik van opberghaken. Deze haken bevestig je aan je muur, waarna je je kajak of kano op kunt hangen. Ideaal voor als je weinig ruimte hebt om je kano op te slaan.