3-4 persoons kano

3-4 persoons kano

We hebben kano's voor 3-4 personen. 3 en 4 persoons kano's zijn erg fijn als je met het gezin of vrienden wil kanoën. Je kunt een groep van 4 natuurlijk ook opslpitsen in 2 persoons kano's. Onze 3-4 persoons kano's zien perfect voor kanotochten in groepjes. We hebben opblaasbare kano's en kunststof (polyester) kano's. Je kunt ook voor een Canadese kano gaan. Naast een kano heb je natuurlijk ook een peddel nodig. Onze kano's hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en op al onze kano's zit 2 jaar garantie. Neem als je gaat kanoën ook zwemkleding, een handdoek en een drybag of waterdichte ton mee of je spullen veilig op te bergen. Koop je voordelige kano voor 3 of 4 personen bij Decathlon.

Advies nodig?
Hoe kies ik een kajak? | Decathlon.nl
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
‪TYPE KAJAK‬
‪AANTAL PERSONEN‬
Type
‪MAX. DRAAGVERMOGEN‬
Merk
Verwachte levertijd
Kleur
Prijs
4.3/5 Op basis van 2288 reviews

3-4 persoons kano kopen

Koop een 3 tot 4 persoons kano bij Decathlon! 3 tot 4 persoons kano’s zijn stabiel en comfortabel om te kunnen genieten van de natuur, het water en goed gezelschap. Maar dat niet alleen, ook de prestaties zijn goed op het gebied van snelheid en wendbaarheid. Kano’s voor 3 tot 4 personen zijn beschikbaar in opblaasbare varianten of in harde varianten. Kies de kano die past bij jouw voorkeuren en geniet op het water!

Waarom een 3-4 persoons kano?

Je kan natuurlijk ook voor 2 keer een twee persoons kano kiezen maar met iedereen in één kano is natuurlijk het leukst. Een 3-4 persoons kano is ideaal om met het hele gezin tochtjes te maken door het water in bijvoorbeeld Nederland. De kano’s zijn zeer stabiel en comfortabel waardoor je in alle rust kunt genieten van het water en de natuur. Vergeet niet om drijfvesten en kajak peddels mee te nemen, ook kan je kiezen voor kajak kleding!