Judotas

Judotas

Onze judotassen zijn gemaakt van stevig materiaal en zijn ruim genoeg om al je judospullen in te vervoeren, zoals je judopakken en banden. Dankzij de verschillende handige vakken vind je al je judomateriaal makkelijk terug. Ook je judo trainingsmateriaal kun je hierin heel makkelijk meenemen naar je training of wedstrijd.

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Geslacht
Merk
Prijs
4.8/5 Op basis van 198 reviews

Judo sporttas

Het is belangrijk dat je judopak netjes en schoon is wanneer je deel gaat nemen aan de judotraining bij jouw judoschool. Decathlon biedt jou of je kind dan ook dé judotas aan om zorgeloos naar de judoschool te gaan. Deze schuurbestendige en ruime judo sporttas heeft handige vakken om al jouw trainingsmateriaal en persoonlijke spullen in op te bergen als jij in de judoschool hard aan het trainen bent. Door de veelzijdigheid van de tas kun je op verschillende manieren de judo sporttas dragen naar je training. Jij of je kind zal hierdoor alle trainingsmaterialen bij de hand hebben om de training zorgeloos te volgen. Onze judotas zorgt dankzij een luchtige en ademende stof ervoor dat je trainingsmateriaal, judopak of andere accessoires gelucht kunnen worden. Je kunt bij ons terecht voor jouw judo sporttas van Outshock, die ontwikkeld is door onze experts!

Judotas met naam

Zorg dat je je eigen judotas altijd terugvindt in de judoschool. Maak je judotas persoonlijk; er is namelijk de mogelijkheid om een judotas met naam te creëren. Je kunt je naam op verschillende manieren zichtbaar maken, denk bijvoorbeeld aan een sleutelhanger of bedrukking! Op deze manier kan jij of je kind de sporttas ten alle tijden vinden! Je maakt je judotas met naam hierdoor extra persoonlijk. Iedereen zal jaloers zijn wanneer ze jouw gepersonaliseerde judotas zien staan in de kleedkamer. Je zal nooit meer de moeite hebben om je judotas terug te vinden bij je training, maar ook zeker bij de wedstrijden. Je kind zal met trots zijn of haar judotas met naam dragen.