Judopak volwassenen

Judopak volwassenen

De judopakken voor volwassenen van Decathlon bieden voldoende bewegingsvrijheid en hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding. We verkopen ze van de merken Outshock en Adidas. Wil je je pak helemaal compleet maken? Bekijk dan onze judobanden en onder t-shirt. Voor de training kun je daarnaast ook nog zori slippers aan je uitrusting toevoegen.

Advies nodig?
Hoe kies je de juiste maat voor je judopak?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
Kleur
Prijs
4.4/5 Op basis van 690 reviews

Judopak kopen voor volwassenen

Wil jij een judopak kopen, dan kan dit heel goed bij Decathlon. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat je de juiste koopt. Je kunt bij ons judopakken kopen van het merk Outshock en Adidas. We hebben judopakken voor volwassenen van 350 grams t/m 990 grams. Dit zijn zogenaamde wafelpakken met een rijstkorrelstructuur en geven meer stevigheid. 350 grams judopakken worden geadviseerd bij aankoop van je eerste judopak. Deze pakken zijn lichter en zorgen voor veel bewegingsvrijheid om zo de technieken goed te leren. Bij Decathlon herken je deze pakken aan het getal 100 in de productnaam. Wanneer je een tijdje op judo zit en je de sport nog beter wil leren, kan het handig zijn om een 550 grams judopak kopen. Deze herken je aan het getal 500 in de productnaam. Judo is een verdedigingssport waarbij je reageert op de bewegingen van je tegenstander. Hoe zwaarder het pak, hoe beter je de bewegingen van je tegenstander aanvoelt. Daarnaast kun je bij Decathlon volwassen judopakken kopen speciaal voor wedstrijden. Deze zijn 990 grams, de zwaarste judopakken op de markt en bij Decathlon te herkennen aan het getal 900 in de productnaam. Deze zijn extra stevig in de kraag om het de tegenstander zo lastig mogelijk te maken om vast te pakken. Je kunt alle judopakken kopen zonder judoband, zodat je de judobanden kunt kopen in de juiste kleur die past bij jouw niveau. Omdat judo een fysieke sport is waarbij er veel kracht wordt gebruikt. is het belangrijk dat de judopakken van goede kwaliteit zijn. Voor een goede kwaliteit judopak moet je een judopak kopen bij Decathlon. De judopakken voor volwassenen zijn verkrijgbaar in de maten 160 tot en met 200.

Judobroek

De judobroek is een belangrijk onderdeel van je judopak. Deze moet stevig zijn en wijd zitten, zodat deze zowel steun als bewegingsvrijheid biedt. Steun is belangrijk, zodat er goed aan getrokken kan worden. Staand is het niet toegestaan om de judobroek vast te pakken, maar wanneer iemand op de grond wordt gegooid begint het grondgevecht.