Judopak kind

Judopak kind

Bij Decathlon verkopen we een judopak kind voor verschillende niveaus. Judopakken voor kinderen hebben we van twee verschillende merken: van Adidas en van ons eigen merk Outshock. Bekijk naast onze judopakken ook onze judobanden. Ook verkopen we ook een riem voor de bandknoop, zodat je kind zelfstandig de knoop in zijn of haar band kan zetten en deze goed vast blijft zitten.

Advies nodig?
Waarom een kind aan judo laten doen?
a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Geslacht
Maat
Merk
Prijs
3.6/5 Op basis van 2768 reviews

Judopak kind kopen

Wil je een judopak kind kopen dan kan dit heel goed bij Decathlon. Ga je een judopak kind kopen, dan is het belangrijk dat je de juiste koopt. Je kunt bij ons terecht voor judopakken van het merk Outshock en Adidas. We hebben judopakken voor kinderen van 200 grams t/m 350 grams. 200 grams judopakken worden geadviseerd bij aankoop van je eerste judopak. De stof bestaat uit polyester en katoen en geeft je veel bewegingsvrijheid. Wanneer je een tijdje op judo zit en je wil de sport nog beter leren kan het handig zijn om een 350 grams judopak aan te schaffen. Dit zijn zogenaamde wafelpakken met een rijstkorrelstructuur en geven meer stevigheid. Deze zijn ook geschikt voor judowedstrijden. Judo is een verdedigingssport waarbij je reageert op de bewegingen van je tegenstander. Hoe zwaarder het pak. hoe beter je de bewegingen van je tegenstander aanvoelt. Bij alle judo kids pakken van 200 gram zit een witte band inbegrepen. Omdat een judopak van 350 grams vaak wordt gekocht voor kinderen die langer op judo zitten en dus diverse kleuren hebben qua banden, koop je dit laatste judopak voor je kind zonder band. Omdat judo een fysieke sport is waarbij er veel kracht wordt gebruikt. is het belangrijk dat de judopakken voor kinderen van een goede kwaliteit zijn. Voor een goede kwaliteit judopak voor kinderen moet je een judopak kind kopen bij Decathlon. De judopakken voor kinderen zijn verkrijgbaar in de maten 110 tot en met 150.

Judo voor kinderen

Judo is een vechtsport waarbij je leert respectvol om te gaan met anderen. Het is ook een sport waarbij je al je energie kwijt kunt en je al je spiergroepen traint. Hierdoor groei je gezond op. Bij judo leer je daarnaast ook om je motoriek verder te ontwikkelen. Judo is vechtsport waarbij je zowel staande technieken beoefent als ook technieken op de grond. Daardoor heb je veel afwisseling en word je altijd uitgedaagd. Dit is ook allemaal zeker het geval bij judo voor kinderen. Judo kids is de ideale sport om je kind al vroeg belangrijke vaardigheden aan te leren. Daarnaast is judo voor kinderen ook nog eens de ideale manier om zich al vroeg zelfverzekerd te laten voelen. Tenslotte is judo kids ideaal om kinderen om te leren gaan met het respecteren van regels en om te leren volhouden. Judo is een veelzijdige sport, of het nu gaat om judo voor volwassenen of judo voor kinderen.