Jeu de palet

De online jeu de palet winkel van Decathlon! Ontdek hier ons hele jeu de palet assortiment. Bekijk ook onze jeu de boules collectie.

Jeu de palet
Filter
Terug naar artikelen
Prijscategorie
5 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
Deze producten zijn niet beschikbaar in Mijn winkel (Wijzig winkel)

  Jeu de palet kopen bij Decathlon

  Jeu de palet is een ouderwets werpspel en komt van origine uit Frankrijk. Om te spelen heb je een houten plaat, twaalf ijzeren schijven en een maitre nodig. De houten plaat leg je op een vlakke ondergrond en dan ben je klaar om te spelen. Vanaf vijf meter afstand gooit een speler een schijf richting de maitre op de houten plaat. Een schijf die naast de houten plaat wordt gegooid telt niet mee en mag je ook niet opnieuw gooien. Het is de bedoeling om de ijzeren schijven zo dicht mogelijk bij de maitre te gooien. Het team wiens schijven het meest dichtbij de maitre zijn gegooid, heeft gewonnen. Bij Decathlon verkopen we jeu de palet sets, maar ook andere kegelspellen zoals kubben. Het kubb spel wordt gespeeld met houten blokken.

  Advies op maat van een Decathlon sport expert

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over jeu de palet kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er test zones waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  De levering van je jeu de palet set

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €50,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen