Dans kniebeschermers

Ben jij op zoek naar dans bescherming? Hier vind je onze modellen met vulling die een goede bewegingsvrijheid bieden, goed blijven zitten en je knieën beschermen tegen schokken van de vloer. Kijk ook eens naar het assortiment danskleding en dansschoenen.
Dans kniebeschermers
2 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
Deze producten zijn niet beschikbaar in Mijn winkel (Wijzig winkel)
  5.0/5 Op basis van 6 reviews

  Hoe kies je een outfit voor moderne dans?

  De outfit voor moderne dans is vaak veel vrijer dan die voor ballet, die meestal door de lerares wordt opgelegd. Je moet er alleen voor zorgen dat je kleding je niet hindert in je bewegingen. Ideale combinaties zijn een wijde broek + aansluitend topje of een aansluitende broek + ruim topje. Aarzel ook niet om dingen over elkaar te dragen (T-shirt + top of T-shirt + kort danstopje) voor nog meer stijl!

  Levering van al je spullen

  Bij DECATHLON kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €50,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen